DISTRIBUIȚI

Sevilla a trecut peste înfrângerile consecutive din La Liga, cu Betis și Getafe, învingând-o fără drept de apel în Europa League pe Standard Liege, cu 5-1.

Acum, andaluzii merg la Valencia, unde duminică, de la ora 13:00, vor da piept cu Levante, o echipă cu același parcurs în acest debut de sezon în Spania: doar 4 puncte în 4 runde și tot fără victorie în ultimele două runde.

ULTIMA OARĂ, LEVANTE S-A IMPUS ÎN FAȚA SEVILLEI
În ultimele cinci întâlniri directe, Sevilla a învins-o pe Levante de două ori, înregistrând două remize și pierzând un meci, ultimul disputat, în aprilie, tot pe arena Ciudad de Valencia.

De altfel, antrenorul gazdelor, Paco Lopez, crede că, în ciuda formei arătate de andaluzi în Europa, Levante poate repeta isprava din ultimul meci direct: „Sevilla e o echipă bună, cu jucători foarte buni, cu mult talent și o demonstrează în Europa League. Știm ce potențial au, dar noi ne concentrăm mai mult pe ce avem noi, știm ce virtuți au, dar toate echipele au și defecte. Vom încerca să exploatăm calitățile noastre și sunt sigur că Levante va face un meci bun și va juca de la egal la egal”.

Levante nu va putea miza pe Coke, fostul fundaș al Sevillei fiind accidentat și urmând să lipsească două luni. În schimb, în atac ar putea debuta pe teren propriu Borja Mayoral, atacantul împrumutat de la Real Madrid și care o refuzase în vară pe Sevilla. Jucătorul „blanco” a jucat 25 de minute etapa trecută, dar în deplasare, la Espanyol.

CEL MAI ÎN FORMĂ PORTAR DIN LIGĂ E AL LUI LEVANTE
În poartă, formația valenciană are un Oier Olazabal foarte în formă, fiind goalkeeper-ul din Primera Division cu cele mai multe intervenții salvatoare, 28, în acest sezon.

Sevilla nu va putea miza pe Gonalons, Mercado și Escudero, iar după accidentarea suferită cu Standard, Pablo Machin l-a pierdut și pe Amadou.

Pronostic : peste 2,5 goluri – cotă 1,67

Lasă un răspuns