DISTRIBUIȚI

Sâmbătă de la ora 16:30, Bayer Leverkusen joacă ultimul meci din 2018, pe teren propriu, împotriva Herthei Berlin. Trupa de pe BayArena are moralul la cote înalte după victoria din ultima etapă.

Leverkusen s-a impus miercuri seara în deplasare, pe terenul lui Schalke, cu 2-1. Golurile au fost marcate încă din prima repriză de Dragovic și Alario, iar în urma succesului Bayer a urcat pe locul 10.

Hertha este cu două poziții mai sus în clasamentul din Bundesliga, cu 3 puncte mai mult decât Leverkusen. Ambele formații își propun să termine pe un loc de Europa League.

HERTHA S-A ȚINUT FOARTE BINE CU GRANZII

În acest sezon, formația lui Pal Dardai se poate lăuda cu o performanță greu de egalat: a terminat neînvinsă duelurile cu Borussia Dortmund (2-2) și Bayern Munchen (2-0).

În ultimele 5 etape, Hertha a pierdut un singur joc. În cel mai recent meci, disputat la mijlocul săptămânii, berlinezii au remizat pe teren propriu cu Augsburg (2-2).

Mijlocașul slovac Ondrej Duda este golgheterul echipei, cu 7 goluri, fiind urmat de veteranul de 34 de ani, Vedad Ibisevic cu 6. În fapt, ei au marcat mai bine de jumătate dintre golurile Herthei în Bundesliga (13 din 25).

De asemenea, Ondrej Duda este jucătorul cu cele mai multe faulturi comise în acest sezon de Bundesliga, 31.

DUELURILE DIRECTE ADUC GOLURI MULTE

În afara partidei din februarie 2018, încheiată cu victoria Herthei pe BayArena cu 2-0, confruntările dintre cele două echipe au adus goluri în ambele porți. În cele mai recente 6 partide dintre Leverkusen și Hertha s-au marcat nu mai puțin de 23 de goluri, o medie de aproape 4 per întâlnire.

Bayer are în continuare golaveraj negativ, 23 goluri marcate și 28 primite, chiar dacă în ultima perioadă a avut rezultate mai bune.

Hertha vine după două etape spectaculoase, de peste 2,5 goluri la total – 2-2 cu Augsburg și 1-2 cu Stuttgart.

INFIRMERIA PLINĂ PENTRU OASPEȚI

Hertha are nu mai puțin de 8 jucători indisponibili pentru ultimul meci al anului – Kade, Rekik, S. Kalou, Gersbeck, Dilrosun, Grujic, Luckassen și Stark.

Leverkusen stă mai bine la acest capitol, dar chiar dacă are doar doi absenți, aceștia reprezintă nume importante: Joel Pohjanpalo și Lars Bender.

Pronostic : pauză sau final 1 – cotă 1,50

Lasă un răspuns