DISTRIBUIȚI

Marti seara, de la 21:45, la Londra are loc duelul dintre Leyton – Solihull, meci care se sustine pe “Brisbane Road”.

Inceput bun de sezon bun pentru Leyton Orient, echipa care se claseaza pe locul 5, cu 16 puncte, avand un numar dublu de goluri inscrise fata de numarul celor primite. In runda anterioara a dat o replica buna, James Dayton a inscris unicul gol al meciului contra lui Chesterfield, dupa ce a luat pe cont propriu o actiune de atac. A fost a patra partida din ultimele cinci pe care reuseste sa le castige, dar din punct devedere al atacului sta excelent, a marcat cel putin un gol in fiecare dintre ele, indiferent de deznodamant. Mai mult decat atat, Leyton Orient este una dintre putinele echipe inca neinvinse in acest sezon de Vanarama National League, dupa opt jocuri are acelasi numar de victorii cu cel al remizelor.

Solihull este la fel de bine ancorata in lupta pentru locurile de playoff, are acelasi punctaj ca al adversarei sale, diferenta fiind facuta de golaverajul mai bun pe care Orient il are. In ceea ce priveste forma de moment, pot spune ca ambele au da to replica buna in etapa trecuta, reusind sa castige cu 2-1 pe terenul celor de la Barrow, toate golurile au venit dupa minutul 84. Pe de alta parte, ambele meciuri pe care le-a pierdut in actuala stagiune au venit atunci cand a jucat pe teren strain si de fiecare data s-a intamplat sa o faca cu acelasi scor, 1-3, toate deplasarile efectuate de Solihull s-au terminat spectaculos, media de goluri fiind de 3.5 goluri inscrise in fiecare dintre aceste partide.

Colege de clasament, pe langa faptul ca au acelasi numar de puncte, se aseamana si prin faptul ca au marcat in fiecare partida disputata pana acum. Daca acest lucru se va repeta din nou, inseamna ca o sa avem un duel disputa, insa Leyton Orient este echipa care si-a aratat mai bine calitatatile defensive si astfel, astept din partea ei sa-si arate suprematia pentru cel putin 45 de minute, la final sa castige cel putin una dintre reprize.

Pronostic:  Leyton Orient castiga oricare dintre reprize – cota 1,48

Lasă un răspuns