DISTRIBUIȚI

Eșecul cu Serbia, 0-2 la Podgorica, nu este singura problemă care a apărut după jocul de joi seara. La primul meci din istorie cu vecinii de la nord, muntenegrenii au rămas fără selecționer, Ljubisa Tumbakovic fiind trimis în tribună pentru proteste, în minutul 75. Astfel că, la Vilnius, experimentatul antrenor nu va putea fi pe bancă.

Nu se știe dacă împotriva balticilor va juca Jovetic, cel mai bine cotat jucător din națională. Revenit ”sub drapel”, fotbalistul de la AS Monaco a resimțit problemele cauzate de accidentarea din vară. ”Sincer, ar fi trebuit să joc mai puțin, dar am decis să intru în teren și îmi asum asta”, a spus experimentatul jucător, incert pentru jocul de duminică.

Nu se va putea conta nici pe stoperul Savic (Atletico Madrid).

GREU PE PARTEA OFENSIVĂ
Lituania și Muntenegru se duelează duminică, 14 octombrie, de la ora 21:45, în etapa a 4-a din Liga C (grupa 4). Gazdele au 0 puncte, iar Muntenegru, aflat pe locul 3, cu patru puncte, trebuie să învingă pentru a mai spera la șefia grupei.

”A fost cel mai slab meci din epoca Tumbakovic”, a scris presa de la Podgorica după înfrângerea cu Serbia. Victoria din etapa a doua, 2-0 contra Lituaniei, a fost singurul motiv de bucurie din ultima vreme. Muntenegrenii merg la Vilnius cu un bilanț modest din punct de vedere ofensiv în jocurile externe: toate ultimele trei deplasări s-au încheiat cu același scor: 0-0, în România, Bosnia-Herțegovina, respectiv Cipru!

Mai mult, în ultimele cinci meciuri oficiale ale Muntenegrului, nu s-au marcat mai mult de două goluri / partidă.

COȘMARUL ”SINTETICULUI”
Deși Lituania este pe locul 126 în lume, terenul sintetic de la Vilnius dă bătăi de cap oaspeților. Practic, balticii au cedat la limită în ultimii ani, de fiecare dată când au găzduit meciuri cu echipe cel puțin de nivel mediu: 1-2 cu România, 0-1 cu Serbia, 0-1 cu Anglia și 1-2 cu Slovacia.

Pronostic – nu marchează ambele – cotă 1.73

Lasă un răspuns