DISTRIBUIȚI

Joi seara, de la ora 21:45, pe “Turf Moor” urmeaza meciul dintre Burnley si Olympiakos, confruntare care pleaca de la scorul de 1-3.

LIVE VIDEO : Burnley – Olympiakos

Burnley este intr-o scadere evidenta de forma, esecul suferit in turul playoff-ului Europa League nu pare deloc unul intamplator si zic asta deoarece trupa lui Sean Dyche n-a castigat un meci in timpul regulamentar, desi s-au jucat pana acum sapte confruntari, atat in Premier League, cat si in Europa League. Atingerea acestei performante a venit dupa patru rezultate de egalitate, de fiecare data diferenta s-a facut dupa prelungiri, in meciul retur. Lucrurile par sa nu mai mearga asa cum si-a dorit si asta pentru ca s-a reluat campionatul intern, Premier League, competitie unde n-a reusit sa castige si dupa trei etape are un singur punct srans. Una dintre meciurile slabe a venit la sfarsitul saptamanii trecute, mai exact duminica, cand Dyche&Co. au pierdut din nou, de data aceasta cu 2-4, in fata nou-promovatei Fulham, fiind al treilea esec consecutiv la doua goluri diferenta.

Olympiakos este o echipa care personal nu-mi place, se autodepaseste atunci cand te astepti mai putin si aici se include meciul din tur, cand grecii au dispus cu 3-1 si au luat o optiune serioasa in vederea calificarii. Partea buna este ca a continuat cu seria victoriilor si in etapa de debut din Super League a reusit sa treaca cu 1-0 de Levadiakos, in ceea ce a fost a patra victorie consecutiva. A mai jucat un tur de calificare in Europa League, reusind si atunci sa faca doua meciuri de exceptie, obtinand doua victorii spectaculoase, 4-0 si 3-1, dar de data aceasta in compania elvetienilor de la Luzern.

Mai mult interesata de parcursul din Premier League, ma astept ca Burnley sa sacrifice acest meci retur din playoff-ul Europa League si sa joace cu o formula de avarie, avand in vedere ca urmeaza un meci greu pentru ea, va juca contra lui Manchester United. In aceste conditii dau credit din nou echipei din Grecia, Olympiakos sa inscrie cel putin un gol, menit sa puna capat luptei pentru calificare.

Pronostic : sansa dubla x2 – cota 1,55

Lasă un răspuns