DISTRIBUIȚI

CFR Cluj va lua cu asalt poarta lui Dudelange, pentru a anula cât mai repede eşecul cu 0-2 din tur. Ardelenii pot profita de accidentarea titularului din poarta luxemburghezilor, chiar în partida cu ardelenii. În locul experiementatului Joubert a intrat Joe Frising. Acesta a rezistat aproape o repriză fără gol primit din partea ardelenilor, dar în ultima etapă din campionat a încasat patru goluri. Frising are doar zece meciuri jucate în ultimii 2 ani.

Jucătorii sunt conştienţi că trebuie să facem un meci bun pentru a întoarce soarta calificării„, a declarat antrenorul clujenilor, Toni Conceicao.

Să dăm totul pe teren şi să demonstrăm altă imagine, imaginea adevarată a CFR-ului, pe care nu am arătat-o din păcate în meciul tur„, a spus şi Mario Camora.

Am mare încredere în băieţi, în antrenori, în toată lumea de la club„, a afirmat şi preşedintele ardelenilor, Iuliu Mureşan.

Dacă va trece de CFR Cluj, Dudelange ar deveni prima echipă din istoria Luxemburgului care merge în grupele unei competiţii europene.

LIVE VIDEO : CFR Cluj – Dudelange

Lasă un răspuns