DISTRIBUIȚI

În etapa a doua din Bundesliga , Hannover 96 și Dortmund se vor duela vineri , de la ora 21:30 pe HDI-Arena . Partida va putea fi urmărită live online pe site-ul nostru și pe TV , pe canalele Telekom Sport 2 și DIGI Sport 2 .

LIVE VIDEO : Hannover 96 – Dortmund

WwW.Brfatu-Marian.Ro

LIVE VIDEO : Hannover 96 vs. Dortmund ( Germania - Bundesliga) etapa a 2 a

WwW.Brfatu-Marian.Ro

LIVE VIDEO : Hannover 96 vs. Dortmund ( Germania - Bundesliga ) etapa a 2 a

Avancronică și pronostic :

Hannover 96 a debutat în noul sezon cu o remiză , scor 1-1 cu Werder Bremen , înante de reluarea noului sezon echipa antrenată de André Breitenreiter a trecut în Cupa Germaniei de Karlsruher SC cu scorul de 6-0 .

De cealaltă parte , Borussia Dortmund s-a impus în prima etapă , cu scorul de 4-1 de formația RB Leipzig , și „Galben-negrii” au jucat în Cupa Germaniei , unde a trecut de Greuther Fürth , într-un meci nebun , unde la finalul celor 90 de minute tabela indica 1-1 , trupa antrenată de Lucien Favre a câștigat grație golului marcat în minutul 120′ de atacantul Marco Reus .

În precedendele zece dueluri directe, Dortmund s-a impus de opt ori , în alte două partide Hannover 96 a ieșit învingătoare . Ultima dispută dintre cele două formați a avut loc pe 18 martie 2018 , atunci „galbeni-negri” s-a impus la limită , scor 1-0 .

Pronostic : sub 3,5 goluri ~ cotă 1,60

DISTRIBUIȚI

Lasă un răspuns