DISTRIBUIȚI

Vineri dimineata, de la ora 04:00, avem partida Maria Sharapova – Sorana Cirstea, din turul secund de la US Open. Avem un pariul special pentru aceasta disputa.

LIVE VIDEO : Sharapova – Cirstea

Maria Sharapova incearca, la 31 de ani, sa revina la forma si momentumul dinainte de suspendare. Deocamdata, a facut pasi mici in acest sezon, cu semifinala la Roma sau sferturi de finala la Madrid si Roland Garros. La Wimbledon, a fost scoasa de Diatchenko in runda inaugurala, pentru ca la Montreal sa paraseasca turneul in „optimi”, infrangere la Garcia.

Sorana Cirstea se afla pe locul 51 in clasamentul WTA, in urma unui sezon oscilant, cu foarte putine realizari. Au fost meciuri bune facute de romanca, ultimul chiar la Montreal, in fata lui Venus Williams, insa Sorana n-a putut niciodata sa duca o misiune pana la capat. Inainte de US Open, a fost eliminata in calificari la Cincinnati.

In runda inaugurala, Cirstea a trecut de americanca Riske, scor 6-3, 3-6, 7-5. Un adevarat test de rezistenta psihica pentru Sorana, care a castigat 4 game-uri consecutive in decisiv, de la 3-5.

Avem o singura disputa directa intre cele doua, care dateaza din 2012. Atunci, la Beijing, Sharapova castiga in minimum de seturi, scor 6-2, 6-2. Acum cred ca va avea mai mult de munca, iar pe serviciul ei, MaSha face deseori cadouri. Sorana este o jucatoare care ataca, asa ca Maria nu va lasa la voia intamplarii serviciul doi, ci il va forta. Daca impotriva lui Schnyder a facut 9 „duble”, atunci sunt sanse sa vedem macar 5 si-n aceasta disputa.

Pronostic : Sharapova peste 4,5 duble greseli – cota 1,87

Lasă un răspuns