DISTRIBUIȚI

Prima partidă din cadrul etapei cu numărul 7 din Liga 1 , va avea loc pe Stadionul Municipal din Sfântu Gheorghe , unde Sepsi va juca împotriva formației Dunărea Călărași . Partida este programată să înceapă la ora 19:30 și va fi televizată pe DIGI Sport 1, Telekom Sport 1 , Look Tv și Look Plus TV.

LIVE VIDEO : Sepsi vs Dunărea

WwW.Bratu-Marian.Ro

LIVE VIDEO : Sepsi Sfantu Gheorghe - Dunarea Calarasi

WwW.Bratu-Marian.Ro

LIVE VIDEO : Sepsi Sfantu Gheorghe - Dunarea Calarasi

 

WwW.Bratu-Marian.Ro

LIVE VIDEO : Sepsi Sfantu Gheorghe - Dunarea Calarasi

 

WwW.Brfatu-Marian.Ro

LIVE VIDEO : Sepsi Sfantu Gheorghe - Dunarea Calarasi

Avancronică și pronostic :

Sepsi Sfântu Gheorghe a trecut cu bine peste meciul disputat în deplasare cu FC Botoşani, cu care a terminat la egalitate, scor 0-0, în etapa a 6-a a Ligii 1 Betano. A fost o partidă echilibrată şi destul de spectaculoasă, chiar dacă nu s-a înscris niciun gol. După 6 etape disputate în sezonul regular, echipa antrenată de Eugen Neagoe are 8 puncte în clasamentul Ligii 1 Betano, fiind pe locul 7.

Până acum covăsnenii au avut 2 victorii, 2 egaluri şi 2 înfrângeri. Pe teren propriu ei au bilanţ maxim, 1-0 cu Universitatea Craiova (Ibrahima Tandia 61) şi 3-0 cu CSM Politehnica Iaşi (Ousmane Viera 30, Stefan Velev 56, Yasin Hamed 78), însă în cele 4 deplasări nu a reuşit nicio victorie, având 2 egaluri şi 2 înfrângeri.

În etapa a 7-a, „secuii” vor juca pe teren propriu cu nou promovata Dunărea Călărași, echipă care nu a pierdut niciun meci în deplasare. Nu va fi un meci uşor, însă Sepsi OSK joacă foarte bine pe teren propriu şi are ca obiectiv să câştige cele 3 puncte, pentru a urca pe un loc de play-off.

Dunărea Călăraşi a jucat foarte bine, acasă pe stadionul „Ion Comşa” cu CSM Politehnica Iaşi, reuşind să câştige cu scorul de 2-0, în etapa a 6-a a Ligii 1 Betano. Golurile au fost înscrise de Valentin Alexandru (56), Baudoin Kanda (79). Din minutul 45, moldovenii au jucat cu un om mai puţin, închizătorul Ionuţ Cioinac fiind eliminat. Pentru gruparea din Călăraşi a fost a doua sa victorie în Liga 1 Betano şi prima de acasă.

După 6 etape disputate în sezonul regular, echipa antrenată de Dan Alexa are 9 puncte în clasamentul Ligii 1 Betano, fiind pe locul 5. Chiar dacă sunt pe un loc de play-off, obiectivul „galben-albaştrilor” este de a se menţine în prima ligă. Ei vor să profite de forma bună în care se află, pentru că nu se aşteptau ca după 6 etape să aibă doar o înfrângere. În deplasare, „valahii” nu au pierdut niciun meci, având o victorie cu 1-0 în faţa Viitorului (Georgian Honciu 4) şi două egaluri, 1-1 cu FC Hermannstadt (Ștefan Blănaru 24 – Alin Dobrosavlevici 90+1) şi 1-1 cu Astra Giurgiu (Neluţ Roşu 16 penalty – Silviu Pană 21).

Pronostic : Pauză sau Final 1 ~ cotă 1,50

Lasă un răspuns