DISTRIBUIȚI

Vineri 31 august 2018 , de la ora 23:00 , Villarreal va juca pe propiul teren împotriva celor de la Girona , într-un meci contând pentru etapa a treia din La Liga . Partida dintre Villarreal și Girona este televizată în românia pe canalele DIGI Sport 4 și Telekom Sport 3 .

 

WwW.Brfatu-Marian.Ro

LIVE VIDEO : Getafe - Valladolid

 

WwW.Brfatu-Marian.Ro

LIVE VIDEO : Getafe - Valladolid

Avancronică și pronostic :

Niciuna dintre cele doua echipe nu au un start bun de sezon iar acum se dueleaza in etapa cu numarul 3 din La Liga avand un singur punct acumulat si aflandu-se in cautarea primei victorii din noua editie de campionat, pe El Madrigal Villarreal va primi vizita celor de la Girona.

In etapa de debut Villarreal a intalnit pe teren propriu Real Sociedad intr-un meci pierdut cu scorul de 1-2, asta desi Submarinul Galben reusise o deschidere de scor inca din minutul 16. A urmat apoi in etapa precedenta o deplasare grea pe terenul Sevillei, in urma careia Villarreal a reusit primul punct al sezonului, scor 0-0.

De cealalta parte, Girona a debutat pe teren propriu in compania nou-promovatei Real Valladolid si desi a dominat copios in acel meci, nu a reusit sa isi concretizeze niciuna din ocaziile avute iar meciul s-a incheiat 0-0. A urmat apoi testul de pe teren propriu contra lui Real Madrid, picat insa dupa ce madrilenii s-au impus cu scorul de 1-4.

Doar 5 dueluri intre cele doua in istoricul intalnirilor directe in care s-au inregistrat 3 victorii pentru Girona si alte 2 pentru Villarreal, cu un golaveraj de 8/7 favorabil Gironei. In cele mai recente dueluri insa, din sezonul trecut, ambele au obtinut victorii in deplasare, Villarreal cu 1-2 iar Girona cu 0-2, asadar goluri destul de putine in general.

Pronostic : sub 3,5 goluri ~ cotă 1,30

Lasă un răspuns