DISTRIBUIȚI

Sărbătoare mare se anunță pe Camp d’Esports de Lleida , acolo unde formația locală Lleida Esportiu primește vizita celor de la Atletico Madrid , într-un meci contând pentru optimile de finală din Copa del Rey . Partida este programată să înceapă la ora 20:00 și va fi televizată în direct pe DIGI Sport 2 .

Lleida Esportiu este o formație ce evoluează în Segunda División B – Grupa a 3 a . În Copa del Rey , echipa antrenată de Gerard Albadalejo a disputat patru partide , unde a înregistrat trei victorii si o înfrângere . În prima rundă a trecut cu scorul de 1-0 de Melilla (echipă de amatorii din Tercera División ) , În turul doi din Copa del Rey , Lleida Esportiu a trecut de Mallorca la loviturile de departajare , cu scorul de 4-3 după ce la finalul celor 90 de min. scorul a fost 0-0 . Surpriza a venit însă în 16-zecimi unde pe propiul teren , in manșa tur , Lleida Esportiu a fost învinsă cu scorul de 0-1 de Real Sociedad , dar în retur s-a impus cu scorul de 2-3 după ce la pauză Real Sociedad a condus cu scorul de 2-0 .

De partea cealaltă , Atlético Madrid a jucat în 16-zecimile Cupei cu Elche , formație cu care a remizat în meciul tur 1-1 dar pe care a învinso pe propiul teren cu scorul de 3-0 . În ultima etapă din La Liga , formația antrenată de Diego Simeone a fost învinsă cu scorul de 1-0 de Espanyol . Atletico Madrid a disputat și un meci amical la finalul anului , cu Al Ahly formație pe care a învinso cu scorul de 3-2 .

Pronostic : sub 3,5 goluri – cotă 1,33 (Fortuna)

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ