DISTRIBUIȚI

Luni, de la ora 21:45, Lorient va primi vizita celor de la Grenoble, intr-un meci contand pentru etapa a 6-a din Ligue 2. Partida va avea loc pe “Stade du Moustoir”, din Lorient.

La doua sezoane dupa retrogradarea din Ligue 1, Lorient incearca din rasputeri sa revina pe prima scena fotbalistica din Hexagon, iar startul de campionat actual este unul datator de sperante. Trupa lui Mickael Landreau a acumulat 11 puncte in primele 5 etape si este inca neinvinsa in Ligue 2, insa nu da deocamdata impresia ca ar fi genul de echipa care sa insire victorii pe banda rulanta fara emotii deocamdata. Mai degraba, Lorient nu a atins randamentul maxim si vor mai trece, poate, cateva runde pana cand “Les Merlus” vor incepe sa joace un fotbal si mai solid, insa, pana atunci, urmatorul adversar este Grenoble. Pragmatica, de fel, gruparea oaspete se afla in mijlocul ierarhiei din Ligue 2, cu 8 puncte stranse dupa primele cinci runde, parcurs mai mult decat decent, avand in vedere ca este proaspat promovata din cel de-al treilea esalon fotbalistic al Frantei.

Avand in vedere imprejurarile acestui joc, ne asteptam la o desfasurare relativ spectaculoasa a ostilitatilor. Chiar daca, la prima vedere, nu exista foarte multe indicii care sa ne conduca spre un deznodamant cu goluri de ambele parti, realizam faptul ca ambele echipe prezinta lacune defensive considerabile in acest start de sezon. Cu toate ca Lorient este favorita certa pentru a se impune in aceasta confruntare, nu excludem varianta unei posibile remize si, de aceea, credem ca putem exploata mult mai mult acest duel pariind curajos pe goluri.

Pronostic : ambele marchează – cotă 1.90

Lasă un răspuns