DISTRIBUIȚI

Sâmbătă, 13 octombrie, de la ora 11:00, pe arena din Sânmartin este programat un meci între două dintre candidatele certe la retrogradare. Luceafărul este pe poziția a 16-a, chiar sub linia fatidică, după ce a adunat nouă puncte ilfovenii sunt pe 17, cu opt puncte.

BIHORENII, INCOMOZI ACASĂ PENTRU FRUNTAȘE
Luceafărul vine după o veritabilă catastrofă, pierzând cu 2-6 la Petrolul Ploiești. Prahovenii au ratat și o lovitură de pedeapsă în ultimul minut!

Bihorenii au însă un bilanț recent bun pe propriul teren. Au reușit să fie neînvinși în ultimele două jocuri acasă, 1-0 cu Academica Clinceni și 1-1 cu Sportul Snagov, practic primele două clasate din Liga 2!

Elevii lui Cristian Lupuț se simt mai bine acasă, opt din cele nouă puncte reușite fiind scoase pe propria arenă.

Este important de știut că într-un singur meci oficial de acasă din acest sezon, Luceafărul nu a marcat: 0-1 cu UTA, pe 8 septembrie.

BALOTEȘTIUL, OSCILANT
Ilfovenii vin în Bihor după ce au cedat fără drept de apel în fața primelor două clasate: 1-3 acasă cu Clinceni și 1-4 la Sportul Snagov. Asta în condițiile în care reușiseră anterior două victorii oarecum neașteptate: 2-0 acasă cu ACS Poli și 2-0 pe terenul celor de la UTA.

De notat este că triumful de la Arad este singurul meci extern din acest sezon în care Baloteștiul nu a pierdut! Ilfovenii au cedat inclusiv la echipa de liga a treia din Turnu Măgurele, cu 2-3, în Cupa României.

MIC AVANTAJ STATISTIC PENTRU OASPEȚI
Patru dueluri s-au consemnat între cele două cluburi. Ilfovenii se laudă cu două victorii, 2-1 și 1-0 în 2016-17. Anul trecut, orădenii au fost mai inspirați: în tur, au făcut 2-2 la Ilfov, pentru ca în retur să câștige acasă cu 4-1.

Pronostic : victorie Luceafăul Oradea – cotă 1.70

Lasă un răspuns