DISTRIBUIȚI

În etapa a 8-a din actualul sezon, Luceafărul Oradea realiza surpriza, trecând cu 1-0 de Academica Clinceni, înlesnind, indirect, celor de la Sportul Snagov, urcarea pe primul loc. Sâmbătă, 6 octombrie, de la ora 11:00, în runda a 10-a, la Sânmartin, Luceafărul (loc 17, opt puncte) speră într-o nouă minune, contra liderului Sportul Snagov (23 de puncte).

SNAGOV, TRASEU DE VIS
Sportul Snagov este senzația acestei toamne, necunoscând deocamdată înfrângerea în campionat. Ultimul eșec datează din 2 iunie, când în ultima etapă a ediției trecute, într-un joc fără miză, ilfovenii pierdeau acasă cu Hermannstadt, 2-0, echipă promovată matematic în elită.

Jucătorii lui Laszlo Balint poposesc în Bihor după nu mai puțin de cinci victorii externe în toate competițiile!

În lotul Snagovului revine Darius Buia, cel care în etapa trecută (1-0 la Clinceni) a fost învoit pentru a se cununa. Cum Robert Elek s-a accidentat recent destul de grav, la echipă a revenit masivul atacant grec Vangelis Skraparas (27 de ani, 1,90 metri). Eleno-germanul a mai jucat în două dați, în perioada 2015-16 la Snagov, pe când echipa încă purta numele Metalul Reșița, și a punctat de opt ori.

DEFENSIVĂ SLABĂ A BIHORENILOR
Luceafărul a primit 17 goluri până acum, adică aproape două goluri/partidă. În ultimele două meciuri, formația pregătită de Cristian Lupuț a scos de opt ori mingea din propria poartă: 1-5, acasă, cu Astra, în Cupa României, și 0-3, la FC Argeș.

Foarte important: în ultimele patru etape de campionat, Snagovul a marcat numai după pauză, nereușind, deci, să conducă pe tabelă după primele 45 de minute!

Iată meciurile amintite:
Clinceni – Snagov 0-1 (Patriche, autogol – minutul 77)
Snagov – UTA 2-1 (Buia – minutul 61, Dănălache – minutul 90+4 pen.)
ACS Poli – Snagov 1-2 (Hlistei – minutul 59, Buia – minutul 68)
Snagov – Ripensia 1-1 (Dănălache – minutul 90 pen.)

Pronostic : pauză sau final 2 – cotă 1.56

Lasă un răspuns