DISTRIBUIȚI

Incepand cu ora 21:45, se va da startul disputei dintre Luxemburg si Moldova, din divizia a patra a Ligii Natiunilor, ce se va desfasura pe „Stade Josy Barthel”, acolo unde ma astept ca golurile sa nu lipseasca.

Luxemburg este vazuta ca favorita in aceasta disputa, conform cotelor oferite de agentiile de pariuri, fiind ce-i drept avantajata de faptul ca va juca pe teren propriu. La nivel de club, luxemburghezii au reusit sa faca pasul spre marile competitii, in acest sezon calificandu-se in premiera in Europa League, prin Dudelange, insa ca echipa nationala, au performante foarte slabe, fiind fara calificare la turneele finale, iar cel mai probabil vor mai trece multi ani pana isi vor face debutul. Nationala antrenata de Luc Holtz are un parcurs bun pe teren propriu in ultimul an, in precedentele opt partide suferind o singura infrangere, in fata celor de la Austria, reusind insa cinci victorii, cu Albania, Belarus, Ungaria, Karlsruher si Georgia, remizand cu Bulgaria si Senegal.

Moldova este vazuta ca outsidera, asa cum o dau casele de pariuri, ca valoare fiind apropiata de adversara sa, insa care este dezavantajata de faptul ca va evolua in deplasare. Moldovenii, ca si adversarii lor, au performante mai bune la nivel de club, avand prezente in competitiile continentale, insa la nivel de nationala dezamagesc. In ultima campanie de calificare, cea pentru mondialul din 2018, nationala lui Alexandru Spiridon a terminat ultima intr-o grupa cu Tara Galilor, Serbia, Irlanda, Austria si Georgia. Moldova trece printr-o perioada slaba, fiind fara victorie in ultimele 13 partide disputate, noua dintre acestea fiind infrangeri.

In mod normal, judecand dupa statistica ultimelor partide disputate de cele doua echipe, ar trebui sa asistam la un succes al gazdelor, insa ma astept mai degraba la un duel cu minim doua reusite.

Pronostic : peste 1,5 goluri – cotă 1,52

Lasă un răspuns