DISTRIBUIȚI

Faza grupelor de la WTA Elite Trophy se apropie de sfarsit. Intr-un format cu 4 grupe a cate 3 jucatoare, sportiva care castiga 2 meciuri in grupe ajunge in semifinalele turneului. Madison Keys este favorita in acest meci si totodata la calificare, in timp ce Wang are nevoie de o victorie clara, in minim de seturi, pentru a merge mai departe.

Dupa semifinala pierduta la US Open in fata niponei Naomi Osaka, Madison Keys a jucat destul de putin tenis, fiind eliminata in turul 2 atat la Wuhan, cat si la Beijing.

Americanca a mai participat la acest turneu in 2015, atunci cand nu a reusit sa iasa dintr-o grupa in care le-a avut adversare pe Venus Williams si Saisai Zheng. La aceasta editie a inceput foarte bine turneul si a pierdut doar 6 game-uri pe parcursul intregului meci cu Daria Kasatkina, pe care si l-a adjudecat in mai putin de o ora de joc.

Keys nu are un an 2018 grozav, insa a reusit rezultate bune la turneele importante, fiind semifinalista la US Open si Roland Garros si sfert-finalista la Australian Open.

Wang este probabil, jucatoarea care a surprins si a urcat cel mai bun in ierarhia WTA in aceasta toamna. Sportiva din China a ajuns pana in semifinale la fiecare din ultimele 5 turnee la care a participat, reusind sa le castige pe cel de la Guangzhou si pe cel de la Hong Kong, aceste rezultate fiind decisive pentru prezenta ei aici.

Acest turneu insa nu l-a inceput bine, fiind invinsa in 3 seturi de Daria Kasatkina, insa mai pastreaza sanse de calificare in semifinale, in cazul in care reuseste sa castige in minim de seturi acest meci, ea le va depasi la setaveraj pe Daria Kasatkina si Madison Keys.

Pe langa rezultatele amintite mai sus, Qiang Wang, a castigat in acest an medalia de aur la Jocurile Asiei, dar si turneul WTA de la Nanchang, din tara sa natala.

Pronostic : victorie Keys – cotă 1,57

Lasă un răspuns