DISTRIBUIȚI

EuroSport 1 va televiza în direct partida de pe Etihad , unde Manchester City joacă împotriva celor de la Watford  , într-un meci din cadrul etapei cu numărul 22 din Premier League .

Manchester City F.C. este echipa ce a omorât competiția din Premier League , având după 21 de etape 59 de puncte , cu 14 mai mult decât ocupanta poziției secunde Chelsea și cu 15 mai mult decât Manchester United . Cu 19 victorii și două remize trupa antrenată de Pep Guardiola are un golaveraj de invidiat , 61 de goluri marcate și doar 12 primite . În ultimul meci din campionat City a remizat în deplasare , scor 0-0 cu Crystal Palace .

Watford F.C. se află pe poziția a zecea în clasament cu 25 de puncte , și cu un golaveraj de 30 de goluri marcate și 37 de goluri primite . În ultimele șase partide în Premier League echipa antrenată de Marco Silva a reușit să câștige un singur meci , 2-1 cu Leicester City alte cinci partide le-au pierdut . În meciurile disputate în deplasare Watford a câștigat patru partide , odată a remizat și de cinci ori a părăsit terenul învinși .

Ultimele șapte dueluri directe a fost câștigate de Manchester City , în ultimele trei dueluri Watford nu a marcat nici un gol în poarta lui City , În 2017 cele două formații s-au duelat de două ori , în ambele partide City s-a impus , 5-0 pe 21 mai , și 6-0 pe 16 septembrie , ambele partide disputânduse la pe terenul lui Watford .

Pronostic : City câștigă fără să primească gol – cotă 1,55

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ