DISTRIBUIȚI

Gazdele jocului de sâmbătă au fost părăsite marți seara, chiar înainte de meciul de la Arad, de antrenorul care i-a scos din zona periculoasă a clasamentului. Bogdan Andone a optat pentru Energeticianul, iar rezultatul s-a văzut imediat: după zece puncte scoase în patru meciuri, bucureștenii au pierdut cu 1-6 pe terenul celor de la UTA!

Deocamdată, veteranul Gigel Coman este la cârma echipei, iar sâmbătă, 13 octombrie, de la ora 11:00, în etapa a 11-a a Ligii 2, în cartierul Pantilimon se așteaptă vizita ocupantei locului 2, cu 24 de puncte, Academica Clinceni. Metaloglobus este pe poziția a 13-a, 14 puncte.

BUCUREȘTENII, SURPINZĂTORI
Metaloglobus a marcat în fiecare meci disputat pe teren propriu în acest an competițional, izbutind să provoace și o mare surpriză atunci când a învins Petrolul cu 1-0.

Eșecul de la Arad a avut un fapt pozitiv: experimentatul Ovidiu Herea, liderul echipei, a marcat și a ajuns la patru goluri stagionale, după ce fusese suspendat săptămâna trecută.

ACADEMICA REVINE ÎN TOP
Clinceniul revine pe linia victoriilor. După două eșecuri cu 0-1 (cu Luceafărul și Snagov), elevii lui Ilie Poenaru s-au redresat, impunându-se în două partide în care erau considerați favoriți: 3-1 la Balotești și 4-1, în etapa trecută, acasă cu Pandurii Tg. Jiu.

Academica este liderul ofensivei în Liga 2, marcând nu mai puțin de 29 de goluri. Cele două formații s-au întâlnit și în stagiunea trecută, când Academica a învins acasă cu 4-1 și a remizat la București, 0-0.

Ca un fapt divers, cei doi antrenori, Gigel Coman și Ilie Poenaru, au fost colegi de echipă la Politehnica Timișoara, în 2005.

Pronostic : ambele marchează – cotă 1.70

Lasă un răspuns