DISTRIBUIȚI

12 locuri despart cele două oponente din meciul de sâmbătă, 17 noiembrie, ora 11:00, din Liga 2, etapa a 17-a. Gazdele sunt pe poziția a 13-a, cu 20 de puncte, în vreme ce oaspeții sunt liderul campionatului, cu 38 de puncte.

ATAC FURIBUND, DAR ȘI APĂRARE ȘOVĂITOARE
Indiscutabil, Chindia este hitul acestei toamne în eșalonul secund. Dâmbovițenii au nouă triumfuri consecutive, având și al doilea atac al seriei, cu 36 de goluri, cu două mai puține decât rivala la promovare, Universitatea Cluj.

Neguț (11 goluri) și Cherchez (10 goluri) sunt cei mai importanți marcatori, în condițiile în care târgoviștenii au alți doi fotbaliști de atac experimentați, Florea și Liviu Mihai.

Elevii lui Viorel Moldovan sunt și la cinci victorii externe succesive în toate competițiile.

„Credeţi-mă că mă gândesc doar la promovare. Nu dorm nopţile, sunt cu gândul la această performanţă pe care o putem face cu toţii aici”, a exclamat ”Moldo-gol” după ultima victorie, 2-1 acasă cu Pandurii.

Există însă un lucru care trebuie să-l îngrijoreze pe fostul atacant al naționalei României: Chindia are cea mai slabă apărare din primele șase clasate ale Ligii 2, cu 17 goluri primite. Dâmbovițenii au primit câte un gol în ultimele trei meciuri.

Atenție: Chindia a ajuns la șase penalty-uri primite în acest sezon, egalându-le pe Aerostar și Snagov, beneficiare și ele a câte șase lovituri de pedeapsă.

METALOGLOBUS, INCOMODĂ ACASĂ
Cu Cristian Popovici pe bancă, trupa din Pantelimon s-a mai redresat în tabelă, dar în ultima etapă a cedat cu 0-3 la Luceafărul.

Aparent, Metaloglobus pare victimă certă, dar e demn de semnalat că bucureștenii au primit doar șapte goluri pe teren propriu, stând mai bine la acest capitol decât Chindia, care are 11 goluri încasate acasă.

De altfel, în ultimele trei meciuri de pe teren propriu ale lui Metaloglobus nu s-a marcat mai mult de un gol / partidă: 1-0 cu Balotești și ACS Poli, respectiv 0-1 cu Academica Clinceni.

Anul trecut, a fost 1-1 la București, iar Chindia a câștigat acasă cu 3-0.

Pronostic : victorie Chindia – cotă 1.65

Lasă un răspuns