DISTRIBUIȚI

Sâmbătă, 22 septembrie, de la ora 11:00, Metaloglobus București (locul 14, cu șapte puncte) așteaptă vizita brăilenilor de la Dacia Unirea (locul 19, trei puncte).

Este cea de-a treia întâlnire directă dintre cele două grupări. În sezonul trecut, brăilenii au câștigat ambele partide: 2-1, respectiv 1-0.

HEREA, ATU-UL LUI METALOGLOBUS
Metaloglobus pare însă mai bine situată în acest moment din punct de vedere al formei. În runda anterioară, bucureștenii au câștigat la Farul Constanța cu 2-1, ieșind temporar de pe locurile retrogradabile.

A fost cea de-a doua victorie stagională, celălalt triumf fiind poate cea mai mare surpriză de până acum a campionatului, acel 1-0 acasă cu Petrolul.

Cel mai important jucător al lui Metaloglobus este versatul mijlocaș Ovidiu Herea. Ajuns la 33 de ani, fostul jucător al lui Rapid București sau FC Sion și ex-internațional, face diferența în multe momente.

Herea a marcat câte un gol în ultimele două runde, în eșecul cu 2-3 cu Daco-Getica și în victoria cu 2-1 de la Constanța.

BRĂILENII, APROAPE 3 GOLURI ÎNCASATE PE MECI
Dacia Unirea Brăila are cea mai slabă apăraredin campionat, primind 20 de goluri în șapte runde. Adică, aproape trei goluri pe meci.

Gruparea de la Dunăre nu are nicio victorie în prezentul sezon, doar cei de la CS Balotești ”reușind” o asemenea „performanță”.

Mai mult, brăilenii vin după un ultim meci în care au pierdut categoric pe propriul stadion, 0-4, contra celor de la Pandurii Tg. Jiu. Asta deși Dacia Unirea a jucat cu un om în plus în întreaga repriză secundă.

Rămâne de văzut cum va gestiona meciul Dacia Unirea, mai ales că după doar trei zile are o provocare importantă. Va juca împotriva celor de la Dinamo București, în ”16”-imile Cupei României!

Pronostic : victorie Metaloglobus – cotă 1,40

Lasă un răspuns