DISTRIBUIȚI

Luni, de la ora 21:45, Metz va primi vizita celor de la Auxerre, intr-un meci contand pentru etapa a 13-a din Ligue 2. Partida va avea loc pe “Stade Municipal Saint-Symphorien”, din Metz.

Proaspat retrogradata din Ligue 1, Metz nu are de gand sa astepte nici macar un sezon in plus pana sa revina pe prima scena fotbalistica din Hexagon. “Les Grenats” se afla pe primul loc in Ligue 2 dupa 12 etape, inregistrand deja 9 victorii si luandu-le fata unor contracandidate de seama precum Brest, Lens sau Lorient. In plus, sistemul ofensiv al lui Metz functioneaza la cote inalte, trupa lui Frederic Antonetti inregistrand o medie de 2 goluri marcate pe meci. De partea cealalta, Auxerre nu se simte deloc bine in clasament, chiar daca golaverajul de 10-16 nu reflecta intocmai acest fapt. Cu 8 infrangeri in primele 12 etape, Auxerre se afla pe loc de baraj, nu intr-o situatie critica, insa nici imbucuratoare. Jocul echipei este unul economicos, pragmatic, crispat, iar acest fapt si-ar putea pune amprenta decisiv asupra deznodamantului acestei partide.

Doar patru confruntari directe oficiale au avut loc intre cele doua formatii in istoria recenta, iar ambele grupari si-au impartit victoriile doua cate doua;

Ultimul meci direct official a avut loc in aprilie 2016, atunci cand Auxerre s-a impus convingator pe teren propriu, scor 4-0;

Precedentul succes al celor de la Metz acasa, in fata lui Auxerre, dateaza din decembrie 2013, de la un 3-0;

Avand in vedere imprejurarile acestui joc, ne asteptam la o desfasurare echilibrata a ostilitatilor, orisicum, una mai echilibrata decat o reflecta clasamentul din Ligue 2 la ora actuala.

Pronostic : pauză sau final X – cotă 1,62

Lasă un răspuns