DISTRIBUIȚI

Optimile Cupei din Danemarca sunt marcate de derbyul dintre Midtjylland și Copenhaga, care va avea loc joi, 01 noiembrie 2018, orele 20:30, pe MCH Arena din Herning. Mai jos puteți vedea cele mai importante detalii despre partidă, precum și un pronostic recomandat în acest sens.

Midtjylland este prima în Danemarca, cu 31 de puncte acumulate în 14 etape. Echipa are cel mai bun atac, cu 34 de goluri marcate, dar și cea mai bună apărare din competiție, cu doar 13 goluri primite. De la meciul cu Aalborg din iulie (înfrângere 2-1 în deplasare), Midtjylland n-a mai pierdut niciun meci în prima ligă daneză.

Așadar, Midtjylland are 8 meciuri la rând fără înfrângere, cu mențiunea că în ultimele 4 dintre acestea a câștigat de fiecare dată. Cu excepția înfrângerii cu Aalborg, Midtjylland a mai pierdut 2 meciuri în acest sezon – cu Malmo și cu Astana în cupele europene. În plus, pe teren propriu, Midtjylland are 4 victorii la rând, și n-a mai pierdut în campionat din aprilie, 2-3 cu Brondby. În șaisprezecimi, Midtjylland a trecut cu 2-1 de Dalum.

Copenhaga este a doua în Danemarca, tot cu 31 de puncte acumulate în 14 etape. Echipa are al doilea atac din competiție, cu 33 de goluri marcate, și a treia apărare, cu 15 goluri primite. În faza anterioară a Cupei, Copenhaga a trecut de Viby, 0-3 în deplasare.

Copenhaga a pierdut de 3 ori în ultimele 10 meciuri (cu Slavia Praga în Europa, cu Vendsyssel și Midtjylland în Danemarca) și a remizat o singură dată. Așadar, pe teren străin, echipa are 3 victorii și 2 înfrângeri în ultimele 5 meciuri, cu mențiunea că a marcat în fiecare dintre aceste meciuri.

După cum vă spuneam, ambele echipe au atacuri prolifice, fiind primele din Danemarca la acest capitol. Astfel, mă aștept la un meci spectaculos, în care ambele echipe să joace cu mai puțină presiune decât în general, dat fiindcă trofeul este mai puțin important decât campionatul. În plus, în ultima partidă directă, ambele echipe au marcat, cu toate că Midtjylland s-a impus în cele din urmă.

Pronostic : ambele marchează – cotă 1,57

Lasă un răspuns