DISTRIBUIȚI

Carabao Cup sau EFL Cup asa cum este cunoscuta mai bine printre fanii fotbalului din Anglia isi deschide portile si de la ora 21:45, in saisprezecimi avem un duel 100% londonez: Millwall impotriva lui Fulham.

Millwall trece printr-o perioada grea, situatia londonezilor a facut ca formatia sa se afle pe loc retrogradabil in Championship. Cu un singur punct luat in ultimele patru etape, acum se afla pe locul 22, ceea ce inseamna ca daca termina asa si la finalul sezonului o sa revina in League One. Problemele cu deplasarile par de nerezolvat si acest lucru a costat-o toate punctele la finalul saptamanii trecute, cand a cedat cu 0-2 in fata lui West Brom. Nu a impresionat nici in cele doua tururi de Carabao Cup jucate anterior, cand a intalnit echipa din ligi inferioare celei in care ea evolueaza si a avut nevoie fie de prelungiri, fie de noroc. A trecut la penalty-uri de Gillingham FC, pentru ca in turul anterior sa joace tot acasa, de unde a revenit de la 0-1 si 1-2, pentru ca in penultimul minut al timpului regulamentar, O’Brien sa inscrie pentru 3-2 si a lasat-o acasa pe Plymouth.

Echipa probabila: Amos -Romeo; Webster; Cooper; Meredith – Skalak; Leonard; Williams; Wallace -Morison; Gregory

Pentru Fulham urmeaza o saptamana in care va juca de doua ori in deplasare, dar important este sa inceapa acum cu dreptul si sa se impuna din nou. In urma cu putine zile a avut mare noroc deoarece a fost condusa acasa de Watford, insa a revenit asa cum ea stie cel mai bine si scorul acelui meci a fost unul egal, 1-1, aruncand-o pe Fulham pe locul 15. Totusi nu este deloc greu sa se adapteze si sa faca din nou un meci bun si pentru asta avem dovada meciului jucat in turul anterior. Fiind o echipa considerata mica in prima liga, aceasta a intrat in Carabao Cup inca din turul trecut, atunci cand I s-a pus in fata un adversar din ligile inferioare, Exeter, pe care a reusit sa-l invinga cu 2-0.

Echipa probabila: Fabri – Christie; Chambers; Mawson; Marchand – Johansen; Cisse; Anguissa – Sessegnon; Fonte; Kamara

As putea spune ca avem un duel intre vest-ul si est-ul Londrei, dar dincolo de aceasta rivalitate astept sa vedem si un joc pe cinste, in care ambele echipe sa-si doreasca sa se impuna. Intr-adevar, este mai important sa-si revina in campionat, dar acolo au timp berechet sa faca acest lucru, acesta este si mtivul pentru care cred ca Fulham va incerca sa atace agresiv inca din primele minute si pana la pauza sa inscrie cel putin un gol. Cele doua s-au duelat in editia anterioara a Championship, atunci am avut o dubla victorie a echipei lui Slavisa Jokanovic.

Pronostic : ambele marchează – cotă 1,65

Lasă un răspuns