DISTRIBUIȚI

Miercuri 12 septembrie 2018 , nu mai devreme de ora 17:00 Monica Puig (locul 50 WTA) se va duela cu Madisonn Brengle (locul 101 WTA) , într-un meci contând pentru optimile de finală de la Quebec (Canada) .

Campioana Olimpică en titre, Monica Puig, titlu cucerit în 2016 la Rio de Janeiro, participa in aceasta saptamana, pentru prima dată în carieră la turneul canadian Coupe Banque Nationale, competiție la care este cap de serie numărul 3.

Sportiva din Puerto Rico a venit aici dupa ce a fost învinsă de Caroline Garcia in turul secund la US Open, după ce în prima runda trecuse de Stefanie Vogele. Ea a jucat deja un meci la această competitie, trecând în primul tur, în minim de seturi, de Beatriz Haddad Maia.

Puig nu a confirmat nici pe departe titlul cucerit la Rio, fiind în majoritatea timpului în afara primelor 50 de jucătoare ale lumii. Cel mai bun rezultat al sau dinnacest an, este semifinală de la New Haven, unde a fost nevoită să abandoneze în confruntarea cu Carla Suarez Navarro.

Madison Brengle revine după 4 nainte pauză la această competitie. Americanca are în total 3 prezente pe tabloul principal de aici, cea mai buna performanță fiind optimile de finală din 2009, 2014 și de acum.

Si ea a participat la US Open, ajunsă după ce a fost nevoită să joace calificări, fiind învinsă de Sofia Kenin încă din primul tur. În primul tur al acestei competiții, Brengle, a avut nevoie de set decisiv pentru a trece de conaționala sa, Victoria Duval.

Brengle a evoluat puțin și slab în acest sezon în circuitul WTA, însă si-a trecut in palmares doua turnee ITF.

Pronostic : victorie Monica Puig – cotă 1,40

 

Lasă un răspuns