DISTRIBUIȚI

Sambata, incepand cu ora 16:30, Mors-Thy primeste vizita celor de la Ribe Esbjerg. In sezonul precedent, ambele echipe au ratat la mustata prezenta in play-off-ul campionatului intern.

Echipa pregatita de Soren Reinholdt Hansen vine dupa un sezon slab, in care s-a clasat doar pe locul sase in campionat. Chiar si in aceste conditii, lotul echipei n-a suferit modificari majore pentru actualul sezon. Au fost transferati cativa jucatori tineri, iar din cauza bugetului mic, doi jucatori au fost adusi de la echipa a doua. Lasse Pedersen si Erik Thorsteinsen Toft sunt cei mai buni marcatori, dar doar ei doi nu pot castiga un meci. Saptamana trecuta, Mors-Thy a evoluat in Cupa Santander, unde s-a calificat in „sferturi”, dupa ce a trecut de Kolding cu 27-26.

In sezonul precedent, a ratat obiectivul si s-a clasat doar pe locul zece in sezonul regulat. Conducerea clubului a luat masuri, iar in aceasta vara a schimbat aproape toata echipa. Nu mai putin de 11 jucatori au fost transferati, iar obiectivul propus pentru noul sezon este foarte clar, calificarea in play-off. Pe banca tehnica a fost adus Lars Walther, cel care in sezonul precedent a antrenat in Portugalia, pe FC Porto. Procesul de omogenizare si sudare a relatiilor de joc n-ar trebui sa dureze prea mult, avand in vedere valoarea jucatorilor. In noul sezon a debutat cu stangul, a pierdut in Cupa Santander in fata celor de la Holstebro, la 11 goluri diferenta. Intre timp a evoluat in doua partide amicale, in care s-a descurcat destul de bine.

Dupa ultimele sase intalniri directe, scorul este egal, 3-3. Ultima intalnire a avut loc in urma cu patru luni, atunci Mors s-a impus pe teren propriu, la doar un singur gol diferenta. Avand in vedere transferurile efectuate in ultima perioada, Ribe-Esbjerg are un lot mai valoros si dupa parerea mea, porneste cu prima sansa in aceasta partida.

Pronostic : victorie Ribe-Esbjerg – cotă 1,71

Lasă un răspuns