DISTRIBUIȚI

Revenita in fotbalul profesionist, Munchen 1860 are meci cu Wuzburger Kickers, incepand cu ora 20:00, in etapa cu numarul 10 din 3.Liga.

Cand spui Munchen 1860, te referi la istoria fotbalului din Germania, aceasta are peste 158 de ani de cand s-a infiintat, dar a fost nevoie sa treaca printr-o schimbare. Preluata de un investitor care promitea multe, nu s-au realizat si astfel, pe criteriul financiar, a ajuns ca in sezonul trecut sa joace in Regionalliga Bavaria, castigand playoff-ul si drept recompensa a reintrat in fotbalul profesionist.  Are un mod timid de a se afisa, desi are sustinerea fanilor, nu poate sa se declare inca favorita la promovare si asta pentru ca se afla pe locul 9, cu 12 puncte. Probleme reale a avut in ultimele trei meciuri, infruntari in care nu s-a impus, singurele rezultate notabile fiind remizele cu Rostock si Unterhaching

Wuzburger Kickers a fost o concurenta serioasa si in campionatul trecut, cand a terminat la opt puncte de locul de baraj. Continua aventura si face jocuri bune,iar ca urmare a rezultatelor ultimelor sase etape, acum ocupa locul al treilea, cu 16 puncte, doua lungimi stau intre ea si echipa care se afla pe primul loc. In acelasi timp, este si cea mai in forma echipa a ultimelor sase runde, meciuri in care a reusit sa castige de cinci ori, cel mai recent asemenea rezultat s-a intamplat in etapa trecuta. A evoluat sub privirile propriilor suporteri, iar Erfurt a fost o echipa modesta, drept pentru care a castigat cu 2-1, devenind si a doua forta cand vine vorba despre puterea ofensiva.

Asa cum se prezinta cele doua in acest timp este greu de crezut ca Wuzburger Kickers nu o sa inscrie. Poate sa faca la fel si Munchen 1860? Cred ca da si aici intervine si aportul publicului care o sa vina si sa o incurajeze. De astfel, din punct de vedere ofensiv a stat bine jucand acasa, a dat gol in trei din cele patru etape disputate pe “Grundwalder”.

Pronostic : ambele marchează – cotă 1,71

Lasă un răspuns