DISTRIBUIȚI

Napoli a suferit a treia înfrângere din acest sezon, 0-1 cu Inter Milano, şi a pierdut doi titulari pentru meciul cu Bologna. Kalidou Koulibaly şi Lorenzo Insigne au fost eliminaţi pe Giuseppe Meazza şi vor rata ultima partidă din acest an a vicecampioanei Italiei.

DISTANŢA FAŢĂ DE JUVENTUS A CRESCUT LA 9 PUNCTE

În urma eşecului de la Milano, distanţa dintre liderul Juventus şi Napoli a crescut la 9 puncte, astfel că echipa lui Carlo Ancelotti nu-şi permite un nou pas greşit, pentru a nu pierde definitiov contactul cu torinezii.

Totuşi, napoletanii nu ar trebui să aibă probleme. Bologna e pe loc retrogradabil, nu câştigă în deplasare de 19 meciuri şi a pierdut ultimele 5 partide directe, primind de fiecare dată cel puţin 3 goluri.

AL DOILEA CEL MAI SLAB ATAC DIN SERIE A

Pe lângă victoria care se lasă aşteptată de la sfârşitul lunii septembrie, Pippo Inzaghi are o altă mare problemă. Echipa sa nu reuşeşte să marcheze. Nu a făcut-o decât de 13 ori în actuala ediţie de campionat (doar Frosinone stă mai slab la acest capitol – 12 goluri), iar în ultimele 3 etape nu a înscris deloc.

Dacă mai adăugăm faptul că rezulatetele precedentelor patru partide directe disputate pe San Paolo sunt 3-1, 3-1, 6-0 şi 3-0, toate în favoarea lui Napoli, avem tabloul complet al misiunii imposibile pe care o are Bologna sâmbătă.

ECHIPE PROBABILE

Napoli: Meret – Hysaj, Maksimovic, Albiol, Ghoulam – Callejon, Allan, Zielinski, F. Ruiz – Mertens, Milik

Bologna: Skorupski – Calabresi, Danilo, Helander – Mattiello, Orsolini, Nagy, Svanberg, Krejci – Palacio, Santander

Pronostic : 1 pauză / 1 final – cotă 1,77

Lasă un răspuns