DISTRIBUIȚI

După pasul greşit cu Roma (1-1), în urma căruia a pierdut locul 2 în Serie A, Napoli e obligată să câştige cu Empoli, o echipă rămasă pe loc retrogradabil şi a cărei situaţie se complică tot mai mult.

TOSCANII, O SINGURĂ VICTORIE PE SAN PAOLO
Echipa lui Carlo Ancelotti e clar favorită în faţa nou-promovatei. Nu doar datorită diferenţei evidente de valoare, dar şi prin prisma tradiţiei.

Empoli are o singură victorie în cele 11 vizite pe San Paolo. A obţinut-o cu mai mult de un deceniu în urmă, în februarie 2008, când s-a impus cu 3-1. Marek Hamsik, care poate deveni vineri jucătorul cu cele mai multe prezenţe în tricoul lui Napoli, e singurul din cele două echipe care s-a aflat şi atunci pe teren.

În plus, actuala vicecampioană a Italiei a câştigat ultimele trei partide cu Empoli, iar în precedentele şase dueluri directe a marcat de fiecare dată cel puţin două goluri.

APROAPE SĂ DEA LOVITURA CU JUVE
Deşi nu a mai câştigat în campionat din prima etapă, echipa lui Aurelio Andreazzoli rămâne un adversar incomod. A confirmat-o etapa trecută, când a condus-o pe Juventus. De fapt, nou-promovata e prima formaţie care a reuşit să intre în avantaj la pauză contra bianconerilor, în actuala stagiune.

Dubla lui Cristiano Ronaldo din repriza a doua a evitat o surpriză uriaşă, însă Napoli se poate considera avertizată. Deşi toscanii s-au întors cu doar două puncte din deplasările din acest sezon. Ambele obţinute cu ultimele clasate, Chievo şi Frosinone.

Pronostic : Napoli -1.5 – cotă 1,74

Lasă un răspuns