DISTRIBUIȚI

După ce Sassuolo şi-a consolidat statutul de echipă de Serie A, duelurile cu Napoli au devenit tradiţionale, însă cele două formaţii nu s-au mai întâlnit până acum în Cupa Italiei.

SASSUOLO NU A TRECUT NICIODATĂ DE OPTIMI

Dacă Napoli a cucerit trofeul de cinci ori, la fel ca Torino şi Milan, Sassuolo încă încearcă să depăşească faza optimilor de finală, în care evoluează pentru a patra oară în istoria clubului. În acest sezon, a ajuns aici după ce le-a învins pe Ternana (5-1) şi Catania (2-1).

NAPOLI ESTE NEÎNVINSĂ ACASĂ ÎN FAŢA LUI SASSUOLO

Echipa pregătită de Roberto De Zerbi trebuie să facă istorie, pentru a trece în sfârşit de optimi în Cupă. Sassuolo nu a câştigat până acum pe San Paolo – 4 victorii pentru Napoli şi două egaluri. De asemenea, formaţia neroverde nu a marcat vreodată mai mult de un gol lângă Vezuviu.

În acest sezon, partida din sudul Italiei s-a terminat cu succesul napoltetanilor, scor 2-0. Un rezultat decis de golurile lui Ounas şi Insigne. Ambii sunt anunţaţi titulari duminică seară.

FĂRĂ EGAL ÎN CUPĂ DE APROAPE 4 ANI

Din martie 2015 nu s-a mai întâmplat ca Napoli să termine un meci de Cupa Italiei la egalitate. Atunci, în turul semifinalei cu Lazio, a fost 1-1 la Roma. Au urmat 5 victorii şi 4 înfrângeri pentru partenopei.

Pronostic : Napoli câștigă & peste 1,5 goluri – cotă 1,56

Lasă un răspuns