DISTRIBUIȚI

Newcastle United și Leicester se întâlnesc sâmbătă, de la ora 17:00, în etapa a 7-a din Premier League, pe St. James Stadium. Cu trei înfrângeri consecutive pe teren propriu, „coțofenele” au nevoie de un joc defensiv perfect în weekend.

Oaspeții sunt o echipă periculoasă în deplasări, fiindcă practică un joc de contraatac letal. Majoritatea fazelor sunt finalizate în careu de Iheanacho și Vardy, care sunt susținuți de creativitatea lui Maddison și de viteza lui Demarai Gray.

NEWCASTLE, FĂRĂ GOLGHETERUL RONDON
Doar o singură indisponibilitate are Claude Puel sâmbătă – mijlocașul Matty James. De la Newcastle vor lipsi Lejeune și golgheterul Rondon, accidentați la genunchi, respectiv la coapsă.

În fiecare din ultimele 6 deplasări ale lui Leicester am asistat la cel puțin trei goluri marcate, iar defensiva lui Newcastle este departe de a fi sigură, chiar dacă alb-negrii vin după un 0-0 muncit pe terenul lui Crystal Palace, runda precedentă. A fost primul punct obținut de Newcastle după o serie de 4 meciuri oficiale pierdute la rând. De remarcat însă că trupa lui Rafa Benitez a reușit să marcheze în fiecare din aceste 4 jocuri!

CE MAI TREBUIE SĂ ȘTIM
* Newcastle are 3 înfrângeri la rând acasă * Leicester a pierdut 5 din ultimele 6 deplasări din Premier League * S-au marcat cel puțin 3goluri în ultimele 4 meciuri jucate de Newcastle pe teren propriu

Spre deosebire de gazde, Leicester vine cu un moral solid în nordul Angliei, după ce a câștigat ultima etapă de campionat cu Huddersfield (3-1) și a eliminat-o la penalty-uri pe Wolverhampton, din Cupa Ligii Angliei. De altfel, „vulpile” au înscris cel puțin un gol în toate meciurile din acest sezon.

Spectacolul nu a lipsit din ultimele dueluri directe, iar Leicester are 4 victorii și un eșec contra lui Newcastle, din 2015 până astăzi. Ultima partidă a fost câștigată de „coțofene”, cu 2-1, în sezonul precedent. Învingătoarea este foarte greu de ales în acest duel, dar pariurile pe goluri par profitabile!

Pronostic : ambele marchează – cotă 2,20

Lasă un răspuns