DISTRIBUIȚI

Vineri seara de la ora 21:45, Nice primește pe „Allianz Riviera” vizita lui Saint Etienne. Cele două echipe sunt vecine de clasament înaintea confruntării de pe 14 decembrie – oaspeții sunt pe locul 6 cu 26 de puncte, în timp ce gazdele sunt pe 7 cu un punct mai puțin.

NICE TRAVERSEAZĂ O FORMĂ FOARTE BUNĂ

De pe 21 octombrie încoace, formația lui Patrick Vieira este neînvinsă în Ligue 1. Mai mult, în această perioadă a disputat 6 etape în care nu a încasat nici măcat un gol! Cele 4 victorii și două egaluri albe au adus-o pe Nice în preajma locurilor de Europa League.

Chiar dacă Nice merge bine în campionat, același lucru nu poate fi spus despre vedeta echipei – Mario Balotelli. Deși în sezonul trecut a ajutat extrem de mult, de această dată atacantul italian nu și-a găsit forma. De la începutul campionatulului și până acum, SuperMario nu a înscris nici măcar un gol!

ÎN ULTIMELE 3 SĂPTĂMÂNI, SAINT ETIENNE ȘI-A PIERDUT CONSTANȚA

După un start bun de campionat, care i-a adus până pe podiumul din Ligue 1, les verts au pierdut 3 din ultimele 4 meciuri. Din această serie, două înfrângeri au fost în campionat și una i-a costat eliminarea din Cupa Ligii, cu Nimes.

Rezultatele din deplasare au lăsat de dorit pentru verzi. Saint Etienne a câștigat o singură dată în cele mai recente 9 confruntări de afară, cu Toulouse (2-3).

TERENUL PROPRIU REPREZINTĂ UN AVANTAJ ENORM ÎN DISPUTELE DIRECTE

Din sezonul 2015/2016, Nice a câștigat fiecare meci acasă cu Saint Etienne fără să primească măcar un gol. Mai mult, dacă mergem un an mai în spate, în 2014/2015, verzii au eșuat și cu acea ocazie să marcheze pe Allianz Riviera.

Saint Etienne a reușit să se impună și ea pe teren propriu, în ediția precedentă de campionat.

ABSENȚI MULȚI PENTRU GAZDE

Deși este favorită la câștigarea partidei, Nice va trebui să se descurce fără câțiva jucători importanți. Maolida, G. Lloris, Le Bihan, Cardinale și Jallet sunt accidentați. În lotul oaspeților absentează doar Hamouma.

Pronostic : sub 2,5 goluri – cotă 1,65

Lasă un răspuns