DISTRIBUIȚI

Miercuri, 26 septembrie, Nimes primeste replica lui Guingamp, intr-un joc din etapa cu numarul 7 din Ligue 1, competitie in care ambele trag pentru a evita retrogradarea.

Nimes nu se comporta ca o echipa care tocmai a promovat si jocul curajos pe care l-a aratat, oa duce acum pe locul 9, cu 8 puncte, dar are un numar impresionant de goluri inscrise. Cu a treia ofensiva din campionat, defensiva a tras-o mult in jos si in special s-a intamplat acest lucru in ultimele patru etape, atunci cand n-a reusit sa mai castige. Totusi, in etapa trecuta nu s-a lasat prada adversarului pe care l-a avut in fata si a reusit ca prin golul lui Briancon sa incheie la egalitate jocul contra lui Monaco. A jucat in Principal, dar s-a comportat ca o echipa care evolueaza de ani buni la nivel inalt, reusind de cateva ori sa-l intinda serios pe portar, dar totul s-a terminat cu bine, a fost 1-1.

Guingamp a fost parte a echipelor din Franta care recent au participat in cupele europene si dupa cativa ani se pare ca soarta s-a intors impotriva ei, ocupand acum ultimul loc. Nu este deloc in forma, aici nu mai vorbim despre ghinion, ci de lipsa de venituri care a facut-o sa trimita in teren echipa neexperimentata si limitata in acelasi timp. La finalul etapei trecute a jucat acasa, contra lui Bordeaux, acolo unde am avut duelul celor mai slabe echipe clasate, dar chiar si asa s-a vazut cat este de limitata, pierzand cu 1-3. Asa cum este si de asteptat, din punct de vedere defensiv sta slab, are cele mai multe goluri primite si aici in special atunci cand Guingamp joaca in deplasare.

Imi pare foarte rau pentru ca n-am cuvinte de lauda pentru Guingamp, care era o formatie capabila sa inscrie pana si in poarta liderului. Nu mai sunt bani, aceasta este explicatia celor de acolo si pentru asta nu s-au putut aduce jucatori, iar ceea ce se afla acum acolo nu este deloc suficient. Totusi, as vrea sa cred ca Nimes in ciuda locului mai bun ocupat nu este deloc intamplator una dintre echipele care primesc des gol, astfel, astept sa vedem mai multe modificari de scor, este prima ocazia pe care Guingamp o are si intalneste o formatie accesibila. De altfel, toate meciurile jucate de oaspeti s-au incheiat cu cel putin trei goluri, cum a fost cazul si in cinci din cele sase infruntari ale lui Nimes.

Pronostic : peste 2,5 goluri – cotă 1,87

SURSĂLegalBet
DISTRIBUIȚI

Lasă un răspuns