DISTRIBUIȚI

România a avut un parcurs perfect până acum la Campionatul European de handbal feminin din Franța, după victoriile cu 31-28 în fața Cehiei și 29-24 în fața Germaniei. Adevărata provocare a naționalei conduse de Ambros Martin abia acum urmează, o confruntare cu Norvegia, pentru locul 1 în Grupa D.

CALCULE PENTRU ROMÂNIA

Cu un succes în fața campioanei en-titre a Europei, tricolorele se califică în grupele principale cu maximum de puncte, iar acest lucru îi deschide niște perspective deosebite. România ar putea lupta astfel pentru calificarea în semifinale cu șanse reale, mai ales că Norvegia ar pleca mai departe cu zero puncte și în mare măsură ar fi deja eliminată din această ecuație.

BUCESCHI, MEDIE DE 10 GOLURI

România a contat mai mereu la turneele finale din ultimii 10-15 ani, chiar dacă de multe ori s-a împotmolit pe traseu, în câteva rânduri chiar la ultimul meci, așa cum s-a întâmplat și la ediția trecută, în partida cu Danemarca. De această dată, senzația de pe margine este că echipa națională poate mai mult. Iar principalul argument ar fi faptul că lângă Cristina Neagu au apărut și alte jucătoare care își aduc contribuția la rezultatele echipei. Nu mai este numai Cristina Neagu, de la care așteaptă toată lumea să facă ceva, așa cum s-a întâmplat în anii trecuți. Iar cel mai bun exemplu este faptul că principala marcatoare a naționalei în Franța, la această oră, nu este Neagu, ci Eliza Buceschi, cu 20 de goluri. Coordonatorul de joc este singura handbalistă de la Euro care a realizat o medie de 10 goluri în primele două jocuri ale turneului final.

MINUSURILE NORVEGIEI

Un plus de optimism vine și dinspre Norvegia, chiar dacă nordicele au surclasat Cehia în ultimul meci cu 31-17. În primul rând, echipa condusă de Hergeirsson nu are primii doi interi, Mork și Kurtovic, iar jucătoarele care au fost aduse în loc n-au confirmat. Astfel, Norvegia joacă mai mult cu improvizații pe acest post. Apoi, nici poarta nu excelează, cel puțin până acum. În schimb, Heidi Loke este și la 36 de ani o jucătoare esențială. Pivotul norvegian a marcat nu mai puțin de șase goluri cu Cehia.

NORVEGIA, AVANTAJ CLAR LA DIRECTE

Norvegia este un adversar de tradiție pentru România în ultimii ani și mai tot timpul a câștigat reprezentativa nordică. Și la Mondiale, și la Jocurile Olimpice, și la Campionatul European. Doar la Mondialul din 2017 nu s-au întâlnit în ultimii ani. La Euro 2016, Norvegia a câștigat cu 23-21, chiar în meciul de deschidere în grupă. Atunci jucau însă Mork, Kurtovic, Herrem, Frafjord și Grimsbo. Având toate aceste lucruri în vedere, România este parcă mai aproape ca niciodată să bată Norvegia într-un turneu final. Dacă nici acum…

Pronostic : peste 50,5 goluri – cotă 1,50

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentGermania – Cehia , 5 decembrie 2018
Articolul următorEverton – Newcastle , miercuri 5 decembrie 2018
Strategia mea este simpla. Combin doar munca grea si toate informatiile necesare pentru a face pronosticuri de calitate. In alegerea predictiilor folosesc statistici, clasamente live, lista cu jucatori accidentati si alti factori precum si experienta mea in pariuri. Motivarea este in special un factor important in alegerea ponturilor. Deci in fiecare predictie ma gandesc la motivatie si daca vad ca am destula motivatie in alegerea unui meci, atunci plasez pariurile. Alti factori importanti in alegerea pariurilor sunt stirile recente despre echipe. Verific tot timpul aceste stiri inainte sa pun un pariu si daca cateodata unii din cei mai importanti jucatori lipsesc atunci sar peste meciul respectiv. Toate aceste detalii pot aduce un profit frumos pe o perioada lunga. Tine minte ca pariurilor nu sunt un sprint, pariurile sunt un marathon.

Lasă un răspuns