DISTRIBUIȚI

În ultima partidă a zilei de vineri, de la ora 22:00, Novak Djokovic îl înfruntă pe Marin Cilic. Aceasta este confruntarea care pune punct fazei grupelor întrecerii din O2 Arena.

SÂRBUL E DIN NOU CALIFICAT ÎN SEMIFINALE
Sârbul a obținut două victorii concludente în startul competiției și este din nou calificat în semifinale. Liderul mondial i-a învins pe John Isner și pe Sascha Zverev, are un scor imaculat de 4-0 la seturi după primele două zile. Totuși, Djokovic nu este încă sigur de ocuparea primului loc în grupă. Dacă Zverev câștigă meciul cu Isner, atunci Nole va fi pe primul loc, dar dacă americanul se impune, sârbul are nevoie de victorie în meciul direct cu Cilic pentru a termina pe prima poziție în grupă.

Anul lui Djokovic cuprinde 51 de meciuri câștigate deja, iar din luna iunie și până în prezent a câștigat titlurile de la Wimbledon, Cincinnati Masters, US Open și Shanghai Masters. Liderul mondial țintește un al 5-lea trofeu la O2 Arena și, totodată, al 6-lea la Turneul Campionilor pentru a egala recordul de titluri deținut în prezent de Roger Federer.

Djokovic nu impresionează prin forța serviciului, dar găsește plasamentul perfect în cele mai multe dintre cazuri. Până acum nu a cedat nici măcar un break în partidele cu Zverev și Isner, iar pe game-urile adversarilor a fost în mare formă, confirmându-și statutul de jucător extrem de eficient la retur.

CILIC STĂ LA MÂNA REZULTATELOR
Marin Cilic stă la mâna rezultatelor. Dacă Zverev îl învinge pe Isner în primul meci, croatul este eliminat din competiției indiferent de rezultatul partidei din sesiunea de seară. Finalistul de la Australian Open a pierdut în prima zi cu Zverev, dar și-a trecut în cont victoria în meciul 2 cu Isner. Pentru a avea șanse de calificare în semifinale, Isner trebuie să îl învingă pe tânărul german, iar apoi vineri de la 22:00 Cilic să reușească surpriza și să treacă de Djokovic.

Misiunea croatului este una foarte grea, mai ales dacă ne gândim la capitolul meciuri directe. Djokovic conduce cu 16-2, câștigând cele două din cele 3 partide jucate în 2018 – 6-4, 3-6, 6-3 la Cincinnati și 4-6, 6-2, 6-3 la Paris-Bercy. În prima lor confruntare din acest sezon, Cilic s-a impus în finala de la Queen’s, cu 5-7 7-6 6-3, salvând o minge de meci în setul 2.

CROATUL ȚINTEȘTE PRIMA CALIFICARE ÎN SEMIFINALELE TURNEULUI CAMPIONILOR
Finalul de sezon a fost unul sinusoidal pentru Cilic, care a suferit eliminări rapide la Tokyo (turul 1), Shanghai (turul 2) și Basel (turul 2), dar a reușit să bifeze prezența în sferturile de finală la Paris-Bercy. În același registru s-a desfășurat meciul 2 cu Isner, pe care Marin l-a început slab cu un set pierdut la tiebreak, dar în final a scos-o la capăt și s-a impus cu 6-7 6-3 6-4.

Pentru a avea o șansă la victorie, Cilic are nevoie de un procentaj ridicat pe prima minge, peste 75%, la fel cum s-a întâmplat în finala de la Queen’s, dar și în primul set al partidei cu Nole de la Paris. În caz contrar, Nole face pasul în interiorul terenului mai ușor și domină schimburile de pe linia de fund.

Dacă Djokovic este unul dintre cei mai buni jucători din istoria competiției, Cilic încearcă să ajungă pentru prima dată în semifinale la Turneul Campionilor, după ce a eșuat la primele 3 tentative din 2014, 2016 și 2017.

Pronostic : Djokovic câștigă cu 2-0 – cotă 1,50

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentAlexander Zverev – John Isner , vineri 16 noiembrie 2018
Articolul următorSSC Farul – Luceafărul Oradea , sâmbătă 17 noiembrie 2018
Strategia mea este simpla. Combin doar munca grea si toate informatiile necesare pentru a face pronosticuri de calitate. In alegerea predictiilor folosesc statistici, clasamente live, lista cu jucatori accidentati si alti factori precum si experienta mea in pariuri. Motivarea este in special un factor important in alegerea ponturilor. Deci in fiecare predictie ma gandesc la motivatie si daca vad ca am destula motivatie in alegerea unui meci, atunci plasez pariurile. Alti factori importanti in alegerea pariurilor sunt stirile recente despre echipe. Verific tot timpul aceste stiri inainte sa pun un pariu si daca cateodata unii din cei mai importanti jucatori lipsesc atunci sar peste meciul respectiv. Toate aceste detalii pot aduce un profit frumos pe o perioada lunga. Tine minte ca pariurilor nu sunt un sprint, pariurile sunt un marathon.

Lasă un răspuns