DISTRIBUIȚI

Nuevo Estadio Los Pajaritos din Soria va fi joi seara , de la ora 22:00 gazda întânliri dintre Numancia și Real Madrid ,Partida contează pentru manșa tur din Cupa Spaniei (optimi de finală) . Duelul dintre Numancia și Real Madrid va fi transmis în direct pe DIGI Sport 1 .

CD Numancia evoluează în liga secundă din Spania , la finalul anului 2017 „Rojillos” se află pe poziția a 5 a în clasament cu 35 de puncte la egalitate cu Rayo Vallecano , Oviedo și Cadiz . În Copa del Rey gazdele acestei întânliri a disputat trei tururi preliminare , În primul tur a trecut de Oviedo cu scorul de 1-0 , apoi a eliminat Sporting Gijón la loviturile de departajare iar în turul precedent a eliminato pe Malaga cu scorul general de 3-2 .

Real Madrid CF a jucat în runda anterioară din Cupa Spaniei cu Fuenlabrada , formație ce a învinso în deplasare cu 2-0 dar a remizat pe propiul teren , scor 2-2 . În ultimul meci oficial , Real Madrid a pierdut pe propiul teren cu scorul de 0-3 în fața marei rivale FC Barcelona .

De opt ori s-au întânlit Numancia și Real Madid în istorie , de șase ori s-a impus Real Madrid , o partidă a câștigato Numancia iar un meci s-a terminat la egalitate , scor 0-0 (în anul 2000) . Ultima întânlire s-a disputat pe 31 ianuarie 2009 , Real Madrid impunânduse cu scorul de 2-0 .

Pronostic : 2 pauză / 2 final – cotă 1,73 (Betfair)

LĂSAȚI UN MESAJ