DISTRIBUIȚI

In runda cu numarul 10 din campionatul Danemarcei, luni, 24 septembrie, se va disputa partida Odense – Horsens. Confruntarea va avea loc pe „Ewii Park”, cu incepere de la ora 20:00. Gazdele incearca sa obtina al doilea succes din actuala stagiune.

In runda precedenta, formatia gazda a suferit al 5-lea esec din acest sezon, dupa ce a cedat in deplasarea de la Esbjerg, scor 0-2. Cu toate ca a dominat partida, 68% posesie si nu mai putin de 18 ocazii, nu a gasit nici macar o data drumul catre poarta adversa. A fost pentru a patra oara in ultimele sapte etape cad s-a intamplat acest lucru. De altfel, cu doar 9 goluri marcate, Odense are una dintre cele mai slabe ofensive. Acest lucru se reflecta si in clasament, unde o devanseaza doar pe Hobro si asta datorita golaverajului superior. Pe teren propriu nu a inregistrat niciun succes in cele patru partide disputate pana acum.

De partea cealalta, oaspetii abordeaza partida cu moralul ridicat. Victoria din runda precedenta, 3-2 cu Aarhus, i-a propulsat pe unul din locurile care duc in play-off-ul pentru campionat. Fara indoiala, acestia cauta acum succesul care sa le consolideze pozitia. Insa, evolutiile din deplasare au fost oscilante in acest sezon. Desi a reusit sa se impuna la Copenhaga si Nordsjelland, Horsens a cedat fara drept de apel la Midtjylland si Sonderjyske. Mai mult, in aceste deplasari nu a reusit nici macar sa marcheze. La acest capitol, Horsens este la fel de ineficienta ca si adversara sa, avand tot noua goluri marcate.

Ultima confruntare directa, disputata in noiembrie 2017, s-a incheiat nedecis, scor 0-0. A fost cel de-al 3-lea rezultat de egalitate inregistrat in ultimele cinci meciuri directe. Sapte din ultimele opt meciuri s-au incheiat cu cel mult doua modificari pe tabela de marcaj.

Pronostic : peste 3,5 cartonase galbene – cotă 1,78

Lasă un răspuns