DISTRIBUIȚI

Olympique Marseille și Eintracht Frankfurt se întâlnesc pentru prima dată în competițiile europene, joi, 20 septembrie, de la ora 19:55, în grupa H a UEFA Europa League, din care mai fac parte Lazio și Apollon.

Formația franceză este pe locul 2 în campionat, cu 10 puncte după 5 partide jucate, la cinci lungimi de liderul PSG.

În schimb, Frankfurt este doar pe poziția a 12-a din clasament, cu 3 puncte acumulate după trei partide. Marseillezii au câștigat ambele meciuri jucate în septembrie, în timp ce trupa antrenată de Adi Hutter a pierdut ambele jocuri din această lună.

ADI HUTTER, PROBLEME LA NOUA SA ECHIPĂ
Stade Velodrome va fi, însă, gol la ora meciului, Marseille fiind pedepsită de UEFA pentru incidentele repetate în care au fost implicații fanii săi. O arenă lipsită de inimoșii și vocalii fani ai lui OM nu poate fi decât în beneficiul formației germane, care va avea o presiune în minus de suportat.

Hutter, care a preluat în această vară echipa de la Niko Kovac, plecat la Bayern, nu a reușit încă să-și impună ideile tactice la Frankfurt. Iar faptul că primul joc în Europa e în fața finalistei de anul trecut a competiției nu are darul de a aduce prea mult optimism în tabăra germană.

THAUVIN ȘI HALLER, PRINCIPALELE GURI DE FOC
De cealaltă parte, dincolo de rezultatele bune din campionat, Rudi Garcia mizează și în UEL pe starul său Florian Thauvin, marcator a cinci goluri în cinci meciuri în campionat și aflat într-o formă de zile mari.

Atacantul de 25 de ani nu este însă singurul pericol din tabăra gazdă. Payet, Mitroglou sau Strootman sunt și ei jucători care pot decide singuri soarta unui meci.

Sebastien Haller, francezul de 24 de ani din atacul lui Eintracht, este pericolul principalpentru Marseille. Haller a înscris de trei ori deja, câte unul în fiecare meci, în primele trei etape din Bundesliga.

Pronostic : ambele marcheaza – cota 1,60

Lasă un răspuns