DISTRIBUIȚI

Este sarbatoare pentru Oxford United, echipa care aproape si-a vandut toate biletele pentru duelul pe care marti urmeaza sa-l aiba contra lui Manchester City. De la ora 21:45, sunt convins ca cele 12.500 de locuri pe care terenul din Oxford il are, o sa fie plin.

Oxford United si-a castigat dreptul de a juca in fata celei mai bine vazute echipe din Premier League si campioana en-titre, asta dupa ce in precedentele doua tururi a facut partide bune, lasand acasa echipe precum Coventry (2-0) si Newport (3-0). Din apcate pentru ea nu o gaseste tocmai bine acest joc, deoarece in etapa avuta la finalul saptamanii trecute de League One a fost facuta knock down de Walsall, chiar jucand tot acasa, a pierdut cu 1-2. A fost a treia partida la rand in care nu scoate mai mult de un egal in campionat si mai mult, acasa este o prada usor de cucerit, suferind doua esecuri idoentice in precedentele acestor infruntari, 1-2.

Manchester City n-a lasat loc de indoiala in editia trecuta de Carabao Cup, cucerind aproape toate trofeele care au fost puse in joc, drept pentru care a ajuns la cinci asemenea cupe si alte doua in care a fost finalista si a pierdut. Obisnuita sa faca performanta si pur si simplu sa-si calce in picioare adversarii mai slabi, acest lucru s-a aplicat si in etapa pe care “cetatenii” au avut-o la finalul saptamanii trecute. Tinuti in sah timp de o jumatate de ora, Guardiola si baieti sai au ripostat cum nu se putea mai bine in fata nou-promovatei Cardiff, n-a contat nici statutul de oaspeti, iar scorul final a fost 5-0. In acelasi timp, programul este de partea oaspetilor, vor avea etapa usoara, pe “Ettihad Stadium” vine Brighton.

Deja stim castigatoarea partidei si din acest motiv nu as vrea sa ma intind prea mult de la a trage o concluzie asupra acestui meci. Vazut ca un antrenament cu public, astept ca Manchester City si cei care vor intra in teren sa faca un joc spectaculos, marcand cel putin cate un gol in fiecare dintre reprize, cum des s-a intamplat in fata adversarilor de asa factura.

Pronostic : gol înainte de minutul 30 – cotă 1,42

Lasă un răspuns