DISTRIBUIȚI

Ne așteaptă un joc imprevizibil sâmbătă, 17 noiembrie, ora 11:00, în etapa a 17-a a Ligii 2, pe terenul sintetic din Târgu Jiu. Pandurii – Energeticianul se constituie într-un derby regional, un fel de reeditare a duelurilor ”miniere” de până în anii 90. Este drept, ambele echipe au structuri diferite acum, dar meciul de sâmbătă va avea cu siguranță o conotație de rivalitate zonală.

Cele două trupe au avut trasee ciudate până acum. Deși sunt în insolvență și au cu preponderență jucători tineri în componență, gorjenii au cochetat cu podiumul la un moment dat. ACS Șirineasa,mutată și redefinită cu Energeticianul, se anunța candidată la promovare, dar gravitează doar în zona mediană a clasamentului. Pandurii sunt pe locul 10, cu 21 de puncte, Energeticianul este pe locul 8, cu 24 de puncte.

GORJENII, PATRU EȘECURI SUCCESIVE
Cum am zis, de la locul 3, Pandurii a ajuns să se îndrepte spre zona periculoasă a tabelei. Elevii lui Adrian Bogoi au patru eșecuri consecutive, dar trebuie să spunem că tehnicianul a fost suspendat în ultimele două jocuri. Bogoi a fost foarte vehement al adresa arbitrajelor, chiar și la adresa propriei sale conduceri, după ce oltenii au cedat cu 1-2 la liderul Chindia: “La ultimele trei meciuri, echipele adverse au beneficiat de lovituri de la 11 metri care ar fi trebuit discutate. Trebuia să avem şapte puncte din aceste jocuri şi nu am luat niciun punct. Bineînţeles că ne afectează, e munca noastră. V-am spus, am cerut şi conducerii să facă memoriu, nu înţeleg de ce nu a făcut-o. Echipa asta nu trebuie călcată în picioare, iar eu nu pot să fac memoriu din calitatea mea de antrenor”.

Ne putem aștepta, deci la un meci tensionat, dar și la un joc alert din punct de vedere ofensiv, Pandurii având un golaveraj consistent la ambele capitol: 29-24. Gorjenii au marcat minim un gol în fiecare joc de pe propria arenă.

PETROȘENENII, FĂRĂ TRIUMF EXTERN
Energeticianul nu a câștigat deloc în deplasare de când a promovat, având doar trei egaluri externe. Deși a renunțat la mai mulți jucători experimentați în ultimele săptămâni, echipa lui Bogdan Andone a câștigat lejer sâmbăta trecută, 3-0 acasă la Balotești.

Pronostic : peste 2.5 goluri – cotă 1.65

Lasă un răspuns