DISTRIBUIȚI

Sâmbătă, 22 septembrie, de la ora 11:00, pe terenul sintetic de lângă (încă) neinauguratul stadion din Târgu Jiu, Pandurii se duelează în runda a 8-a a Ligii 2 cu Ripensia Timișoara.

Gorjenii stau neașteptat de bine în clasament, fiind pe locul 6, cu 14 puncte. Bănățenii sunt pe poziția numărul 12, cu opt puncte.

GORJENII, 10 PUNCTE DIN ULTIMELE 12 POSIBILE
Pandurii tună și fulgeră: au scos 10 puncte din ultimele 12 posibile în campionat. Traseul ”alb-albaștrilor” impresionează: 4-0 la Brăila, 5-3 acasă cu Farul, 2-2 la Daco-Getica și 2-0 acasă cu Mioveni!

Așadar, o medie de peste trei goluri marcate pe meci! Aflat în insolvență, clubul gorjean începe să fie din nou susținut de microbiști, la ultimul joc de pe teren propriu asistând peste 1.000 de spectatori, în condițiile în care mini-stadionul pe care joacă are o capacitate limitată.

Un factor important în forma bună îl constituie tânărul mijlocaș Daniel Pârvulescu, crescut de Pandurii. În vârstă de 21 de ani, gorjeanul a ajuns la cota 6 în clasamentul golgheterilor, egalându-i pe mai experimentații Vlad Rusu (Luceafărul) și Ionuț Voicu (Daco-Getica).

RIPENSIA, ȘI EA DEPENDENTĂ DE UN TÂNĂR
Timișorenii au și eu un tânăr demn de urmărit. Atacantul Andrei Dumiter (19 ani) a ajuns deja la patru reușite în prezentul campionat. Mai mult, el a fost cel care a adus victoria Ripensiei, în minutul 90, în ultima rundă, când a punctat pentru 2-1 în fața ”lanternei roșii” CS Balotești.

Va fi al patrulea duel direct: în 2013, Pandurii, pe când activa în Liga 1 câștiga cu 3-0 în Cupa României, la Timișoara, ”Ripi” fiind în în divizia a 5-a pe-atunci! În sezonul trecut, a fost 1-1 la Tg. Jiu, respectiv 2-1 pentru Pandurii pe malul Begăi.

Atenție: Ripensia se descurcă decent în deplasare. Până acum, timișorenii au scos cinci puncte din patru meciuri externe. Ripensia a pierdut o singură deplasare, 1-2 la UTA, reușind să remizeze,1-1, pe terenul mai bine cotatei Sportul Snagov.

Pronostic : victorie Pandurii Tg. Jiu – cotă 2,00

Lasă un răspuns