DISTRIBUIȚI

Liderul Sportul Snagov pare a fi de neoprit. Cu 27 de puncte și fără niciun eșec consemnat în prezenta ediție, trupa antrenată de Laszlo Balint poposește în Gorj, acolo unde va întâlni, pe terenul sintetic din Târgu Jiu, echipa-revelație a sezonului. Insolventa Pandurii este pe locul 9, cu 18 puncte. Meciul se joacă sâmbătă, de la ora 16:00, în etapa a 12-a.

UN PUNCT ÎN TREI ETAPE
Pandurii au ajuns la un moment dat pe locul 3, dar ultimele rezultate au scos-o momentan din zona promovării. Gorjenii nu au reușit decât un punct în ultimele trei runde, un 1-1 la ACS Poli. A urmat un 1-2 cu UTA, în fața propriilor fani, pentru ca marți elevii lui Adrian Bogoi să cedeze la ocupanta locului secund (1-4 la Clinceni).

Dincolo de rezultatele nereușite, este evident că Pandurii este o formație ce joacă un fotbal deschis. În ultimele opt meciuri oficiale ale gorjenilor, doar în meciul cu ACS Poli s-au marcat în total mai puțin de trei goluri! În perioada de timp amintită, doar în victoria cu 4-0 de la Brăila s-a consemnat un meci în care Pandurii nu a încasat minim un gol.

Golaverajul oltenilor vorbește de la sine: 24-17.

FĂRĂ EȘEC ”AFARĂ” DIN 5 MAI
Sportul Snagov nu a mai pierdut un meci în deplasare din 5 mai a.c, în Liga 2, atunci când ilfovenii au cedat cu 0-1 la ASU Politehnica!

20-6 este golaverajul ilfovenilor, ceea ce arată o echipă echilibrată, care se bazează (și) pe experiența unor jucători trecuți prin primul eșalon, precum Iacob, Hlistei sau veteranul Dănălache (36 de ani). Acesta din urmă a semnat cu Sportul în 23 august a.c. și a reușit să marcheze deja de patru ori.

”Mai mult ca niciodată, este important să rămânem uniţi, să fim aceiaşi băieţi modeşti şi muncitori, care sunt focusaţi pe interesul grupului”, a fost mesajul antrenorului Balint, înaintea deplasării din Gorj.

Anul trecut, s-au bifat egaluri între cele două formații: 0-0 la Snagov, respectiv 1-1 la Târgu Jiu.

Pronostic : ambele marchează – cotă 1.60

Lasă un răspuns