DISTRIBUIȚI

Liderul Sportul Snagov pare a fi de neoprit. Cu 27 de puncte și fără niciun eșec consemnat în prezenta ediție, trupa antrenată de Laszlo Balint poposește în Gorj, acolo unde va întâlni, pe terenul sintetic din Târgu Jiu, echipa-revelație a sezonului. Insolventa Pandurii este pe locul 9, cu 18 puncte. Meciul se joacă sâmbătă, de la ora 16:00, în etapa a 12-a.

UN PUNCT ÎN TREI ETAPE
Pandurii au ajuns la un moment dat pe locul 3, dar ultimele rezultate au scos-o momentan din zona promovării. Gorjenii nu au reușit decât un punct în ultimele trei runde, un 1-1 la ACS Poli. A urmat un 1-2 cu UTA, în fața propriilor fani, pentru ca marți elevii lui Adrian Bogoi să cedeze la ocupanta locului secund (1-4 la Clinceni).

Dincolo de rezultatele nereușite, este evident că Pandurii este o formație ce joacă un fotbal deschis. În ultimele opt meciuri oficiale ale gorjenilor, doar în meciul cu ACS Poli s-au marcat în total mai puțin de trei goluri! În perioada de timp amintită, doar în victoria cu 4-0 de la Brăila s-a consemnat un meci în care Pandurii nu a încasat minim un gol.

Golaverajul oltenilor vorbește de la sine: 24-17.

FĂRĂ EȘEC ”AFARĂ” DIN 5 MAI
Sportul Snagov nu a mai pierdut un meci în deplasare din 5 mai a.c, în Liga 2, atunci când ilfovenii au cedat cu 0-1 la ASU Politehnica!

20-6 este golaverajul ilfovenilor, ceea ce arată o echipă echilibrată, care se bazează (și) pe experiența unor jucători trecuți prin primul eșalon, precum Iacob, Hlistei sau veteranul Dănălache (36 de ani). Acesta din urmă a semnat cu Sportul în 23 august a.c. și a reușit să marcheze deja de patru ori.

”Mai mult ca niciodată, este important să rămânem uniţi, să fim aceiaşi băieţi modeşti şi muncitori, care sunt focusaţi pe interesul grupului”, a fost mesajul antrenorului Balint, înaintea deplasării din Gorj.

Anul trecut, s-au bifat egaluri între cele două formații: 0-0 la Snagov, respectiv 1-1 la Târgu Jiu.

Pronostic : ambele marchează – cotă 1.60

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentFC Argeș – Daco-Getica , sâmbătă 13 octombrie 2018
Articolul următorUniversitatea Cluj – Dacia Unirea Brăila , sâmbătă 13 octombrie 2018
Strategia mea este simpla. Combin doar munca grea si toate informatiile necesare pentru a face pronosticuri de calitate. In alegerea predictiilor folosesc statistici, clasamente live, lista cu jucatori accidentati si alti factori precum si experienta mea in pariuri. Motivarea este in special un factor important in alegerea ponturilor. Deci in fiecare predictie ma gandesc la motivatie si daca vad ca am destula motivatie in alegerea unui meci, atunci plasez pariurile. Alti factori importanti in alegerea pariurilor sunt stirile recente despre echipe. Verific tot timpul aceste stiri inainte sa pun un pariu si daca cateodata unii din cei mai importanti jucatori lipsesc atunci sar peste meciul respectiv. Toate aceste detalii pot aduce un profit frumos pe o perioada lunga. Tine minte ca pariurilor nu sunt un sprint, pariurile sunt un marathon.

Lasă un răspuns