DISTRIBUIȚI

Duminică 9 septembrie 2018 , cu începere de la ora 15:00 pe Stadionul Municipal Tudor Vladimirescu , Pandurii Târgu Jiu va juca împotriva celor de la Farul Constanța , într-un meci contând pentru etapa a VI a din Liga a II a .

LIVE VIDEO : Pandurii – Farul

WwW.Brfatu-Marian.Ro

După cele cinci etape disputate , Pandurii Târgu Jiu ocupă poziția a zecea în clasament cu 8 puncte . Echipa antrenată de Adrian Bogoi a învins în prima etapă , în deplasare , scor 1-0 pe Aerostar Bacău , în runda a doua a remizat pe propiul teren cu FC Argeș , în etapa a treia a pierdut la limită 2-1 , în deplasare cu Petrolul , în etapa a IV a a învins cu 2-0 pe propia arenă pe Mioveni iar în runda trecută a remizat în deplasare , scor 2-2 cu Daco-Getica .

De cealaltă parte SSC Farul Constanța se află pe poziția a 13 a în clasament cu 6 puncte după cele 5 etape . Trupa antrenată de Ion Barbu a început sezonul perfect , reușind să se impuă pe propiul teren , scor 4-1 în fața celor de la ACS Poli Timișoara , apoi au urmat trei înfrângeri consecutive 4-2 la Arad cu UTA , 4-1 pe propiul teren cu Academia Clinceni si 1-0 în deplasare cu Sportul Snagov , în runda precedentă Farul s-a impus pe propia arenă cu scorul de 2-0 în fața celor de la Balotești .

Pronostic : peste 2,5 goluri – cotă 1,65

Lasă un răspuns