DISTRIBUIȚI

Vineri, 5 octombrie, de la ora 16:00, în etapa a 10-a Ligii 2, pe terenul sintetic din Târgu Jiu se vor confrunta două formații cu trasee opuse în ultima perioadă. Gorjenii, pe locul 4, cu 18 puncte, constituie cea mai plăcută surpriză de până acum din Liga 2, fiind în etapa trecută pe podium, în ciuda faptul că gruparea aflată în insolvență folosește numai jucători tineri. Dincolo, arădenii au căzut pe locul 9, cu 13 puncte, după ce au consemnat trei înfrângeri la rând în campionat.

GAZDELE, CELE MAI OFENSIVE, ALĂTURI DE CLINCENI
Pandurii traversează cea mai bună perioadă, de la retrogradarea din 2017. În ultimele șase runde din Liga 2, oltenii au acumulat patru victorii și două remize! În total, au 22 de goluri, constituindu-se în cel mai bun atac al eșalonului secund, împreună cu Academica Clinceni.

”Alb-albaștrii” dau și doi dintre cei mai buni marcatori ai diviziei: Pârvulescu (șapte goluri) și Tudoran (șase reușite).

În etapa trecută, Pandurii a remizat la ACS Poli, 1-1.

CRIZĂ DE REZULTATE LA UTA
”Bătrâna Doamnă” părea că va intra în calculele promovării, însă trupa lui Ionuț Popa a pierdut trei meciuri succesive în campionat, toate contra unor formații ilfovene: 0-1 cu Clinceni și 0-2 cu Balotești pe teren propriu, respectiv 1-2 la Sportul Snagov. Aici mai adăugăm și pierderea pe teren propriu, la loviturile de departajare, a meciului de Cupă cu Politehnica Iași.

Popa are probleme și în alcătuirea efectivului. Jucători de bază ca Benga, Stahl și Vădrariu au probleme medicale. În schimb, revine fundașul Copaci, suspendat în duelul cu Balotești.

Pe lângă partea sportivă, la utiști persistă problemele financiare, salariile jucătorilor pe luna august nefiind încă achitate.

DOUĂ EGALURI ÎN SEZONUL PRECEDENT
În campionatul precedent, cele două formații au remizat în ambele dueluri: 2-2 la Arad, 1-1 pe terenul Pandurilor.

Pronostic : victorie Pandurii Târgu Jiu – cotă

Lasă un răspuns