DISTRIBUIȚI

Luni, incepand cu ora 21:30, se va disputa partida PAOK – Panathinaikos, din cadrul rundei a 8-a a primei ligi din Grecia, editia 2018-2019.

Formatia antrenata de Razvan Lucescu a avut un parcurs perfect in primele 7 runde, victorii pe linie si un golaveraj de +10. Din pacate, PAOK are doar 19 puncte in clasament, datorita penalizarii de 2 puncte primite in sezonul trecut. „Alb-negri” au pierdut surprinzator, 0-2 pe teren propriu in Europa League, cu maghiarii de la MOL Vidi, complicandu-se situatia in grupa lor, din care mai fac parte Chelsea Londra si BATE Borisov.

Panathinaikos a pornit la drum in acest sezon cu un nou antrenor si pare ca a fost o carte castigatoare. „Verzii”, pregatiti de tehnicianul Giorgios Donis au castigat 6 runde, remizand in a saptea, insa si ei „beneficiaza” de o penalizare de 6 puncte. La fel ca si adversarii lor din aceasta runda, Panathinaikos are un golaveraj de +10.

„Elevii” lui Lucescu trebuie sa isi revina dupa infrangerea din Europa League, iar cel mai bun prilej este cu Panathinaikos. Mizam pe victoria lui PAOK cu doua ponturi, unul simplu si unul combo.

In sezonul trecut, PAOK a castigat extrem de clar ambele dispute cu Panathinaikos, 4-0 pe teren propriu si 3-0 in deplasare.

Pronostic : victoire PAOK – cotă 1,50

Lasă un răspuns