DISTRIBUIȚI

Cu două victorii în ultimele 3 etape, AS Roma rămâne la o distanţă abordabilă de locurile de Champions League, însă tehnicianul giallorossilor, Eusebio Di Francesco, îşi avertizează elevii că nu-şi mai permit paşi greşiţi. Mai ales cu Parma, o echipă în faţa căreia a pierdut doar o dată în ultimele 20 de întâlniri, în toate competiţiile.

ROMA VINE DUPĂ „CEA MAI BUNĂ PRESTAŢIE STAGIONALĂ”

Victoria cu Sassuolo (3-1), dar mai ales evoluţia jucătorilor săi l-au mulţumit pe Di Francesco. Antrenorul capitolinilor nu s-a ferit să vorbească despre „cea mai bună prestaţie a sezonului„.

Suntem pe drumul cel bun, în sfârşit revăd lucruri interesante. Însă suntem în întârziere în cursa pentru Champions League. Aveam ocazia de a recupera din terenul pierdut şi nu ne mai putem permite erori. Trebuie să terminăm anul cu două victorii„, a completat tehnicianul.

Roma trebuie, însă, să înveţe să câştige din nou în deplasare în Serie A. Nu a făcut-o în ultimele 5 meciuri.

CEI MAI MULŢI MARCATORI DIN SERIE A

După ce Perotti şi Zaniolo au spart gheaţa şi au reuşit primele goluri stagionale, formaţia din capitala Italiei a ajuns la 16 marcatori diferiţi în actuala ediţie de Serie A, unde nu are rivală din acest punct de vedere.

În ceea ce priveşte Top 5 campionate, Roma este la egalitate cu Borussia Dortmund, campioana de iarnă din Bundesliga.

PARMA A PUS CAPĂT UNEI SERII NEGATIVE DE 4 MECIURI

Gazdele de sâmbătă sunt galvanizate de primul succes după o serie de 4 meciuri fără victorie, 1-0 cu Fiorentina, în deplasare. A fost, totodată, primul gol al ducalilor după ce, în precedentele două runde, nu au reuşit să trimită mingea în poartă.

Pronostic : Parma marchează – cotă 1,46

Lasă un răspuns