DISTRIBUIȚI

De aproape un deceniu aşteaptă Parma o victorie în faţa lui Empoli. Din 2009, mai exact, când s-a impus cu 4-1 în Toscana, într-o partidă din Serie B. Pentru a descoperi un succes al ducalilor în prima ligă, trebuie să coborâm în timp până în decembrie 2007.

TOSCANII, MAI BUNI LA „DIRECTE” ÎN ULTIMII ANI
Empoli este neînvinsă în ultimele patru confruntări cu Parma, impunându-se de trei ori. Inclusiv în cele două partide din sezonul trecut, din Serie B. Formaţia lui Aurelio Andreazzoli a câştigat cu 2-1 pe Ennio Tardini şi cu un categoirc 4-0 pe teren propriu.

PARMA, MAI BUNĂ ÎN STARTUL DE SEZON
În schimb, echipa lui Roberto D’Aversa se descurcă mai bine în primele etape din Serie A, în care a obţinut două victorii, una dintre ele cu adevărat spectaculoasă, 1-0 cu Inter, chiar la Milano.

Parma a pierdut clar la Napoli (0-3), la mijlocul săptămânii, dar s-a descurcat bine acasă, unde a remizat cu Udinese, a pus-o în dificultate pe Juventus şi a învins-o pe Cagliari. De altfel, eşecul contra bianconerilor este singurul pe teren propriu în ultimele 20 meciuri de campionat (Serie B şi Serie A).

EGAL DE MORAL PENTRU EMPOLI
Fără victorie în campionat din prima etapă, toscanii au luat o gură mare de aer la mijlocul săptămânii, când au revenit şi au obţinut o remiză de moral cu AC Milan (1-1), pe teren propriu. Cu toate acestea, Empoli rămâne în zona periculoasă a clasamentului. E prima deasupra liniei, cu un punct peste Bologna.

Pronostic : 1X si sub 3.5 goluri – cotă 1,85

Lasă un răspuns