DISTRIBUIȚI

Partizan – Steaua Rosie Belgrad este cel mai asteptat meci al sezonului in Serbia, iar duminica seara, de la ora 20:00, pe “Partizana” va avea loc acest duel, in etapa a 9-a din Super Liga.

Partizan Belgrad a ratat calificarea in cupele europene si acest lucru o obliga oarecum sa lase o impresie mai buna in campionat, ceea ce pana acum a reusit sa o faca. Cu toate ca este pe locul al doilea, cu 19 puncte, avand un meci mai mult decat rivala ei si doua puncte mai putine, moralul “alb-negrilor” este destul de ridicat. Deja au doua meciuri in care au jucat foarte bine in descurs de doar cateva zile, reusind sa castige cu 1-0 in fata lui Proleter si Rad. De asemenea, acesta pare sa fie scorul care ii convine, desi are opt goluri inscrise, in cont si-a trecut sase victorii. Capitolul la care a reusit sa fie in fata rivalei din oras si din Super Liga este apararea, Partizan are cel mai bine betonat compartiment defensiv, cu doua goluri primite, ambele in deplasare.

Steaua Rosie Belgrad a facut sa tremure tot ceea ce inseamna suflare “ros-alba” si asta datorita meciului sau de debut din grupele Champions League, unde a dat o replica excelenta in fata mult mai consacratului sau adversar, Napoli. Usor dominata, a reusit sa tina piept cu brio si sa obtina un punct, 0-0 a fost scorul acelui duel. Este remarcat si faptul ca joaca fara greseala in Super Liga, dupa aproape jumatate de tur are 21 de puncte, obtinand sapte victorii din tot atatea dueluri, iar forta ofensiva spune totul despre acest lucru, Steaua Rosie Belgrad avand in medie mai bine de trei goluri inscrise in fiecare meci, in timp ce din punctg de vedere defensiv sta aproape la fel de bine.

Obositi de efortul pe care l-au depus in ultima saptamana, jucatorii campioanei astept sa nu joace la capacitate maxima, dar cum Partizan este genul de formatie care pune mare accent pe aparare, probabil ca din nou o sa faca acelasi lucru, incercand un nou rezultat pozitiv. Per toal astept un meci destul de inchis si programul incarcat al ambelor echipe sa-si spuna cuvantul.

Pronostic : fără gol între minutele 0-20 – cotă 1,53

Lasă un răspuns