DISTRIBUIȚI

Marți, 9 octombrie, de la ora 19:30, pe stadionul ”Ilie Oană”, tehnicianul Leo Grozavu mai trebuie să treacă o probă de foc în fața propriilor suporteri. Contestările la adresa antrenorului sunt tot mai acerbe, ele reapărând după eșecul clar, 0-3, contra lui FC Argeș, joia trecută. Deplasările nu prea le convin ”găzarilor”, aceștia fiind întrecuți de un alt club istoric, ”U” Cluj, cu 2-3, în runda precedentă.

Leo Grozavu, care a antrenat-o pe Luceafărul în sezonul 2011-12, trebuie să învingă pentru a nu-și compromite definitiv destinul pe banca prahovenilor: *”Nu mi-e teamă că-mi voi pierde scaunul. De fiecare dată când se pierde un meci, se pune problema dacă antrenorul e demis”, și-a păstrat Grozavu calmul după eșecul cu Argeș.

Potrivit presei, care anunță demiterea ca iminentă, Grozavu va fi înlocuit cât de curând cu Edi Iordănescu sau Marius Măldărășanu.

ACASĂ, (APROAPE) FĂRĂ GREȘEALĂ
Petrolul a adunat 19 puncte după zece runde, fiind la două puncte de baraj, în vreme ce Luceafărul este pe poziția a 15-a, prima de deasupra liniei retrogradării, cu nouă puncte.

Ploieștenii sunt o veritabilă forță pe propriul teren. Au acumulat patru victorii şi un egal acasă, acolo unde au încasat un singur gol, în faţa Pandurilor.

În ultimul joc acasă, Petrolul a învins-o categoric pe Aerostar Bacău cu 5-0.

BIHORENII, DISCREȚI ÎN DEPLASARE
În clasamentul deplasărilor, cei de la Luceafărul stau catastrofal. Sunt pe locul 19, cu un singur punct smuls „afară” până acum, după un 0-0 la ASU Politehnica. Bihorenii au marcat un singur gol extern, într-un 1-3 cu Aerostar Bacău!

Atenție, însă. Luceafărul a complicat situația în vârful tabelei, încurcându-le în ultimele două meciuri de-acasă pe primele două clasate: 1-0 cu Clinceni și 1-1 cu Snagov.

Cele două echipe se întâlnesc în premieră într-un meci oficial.

Pronostic : sub 2.5 goluri – cotă 1.45

Lasă un răspuns