DISTRIBUIȚI

Marți, 9 octombrie, de la ora 19:30, pe stadionul ”Ilie Oană”, tehnicianul Leo Grozavu mai trebuie să treacă o probă de foc în fața propriilor suporteri. Contestările la adresa antrenorului sunt tot mai acerbe, ele reapărând după eșecul clar, 0-3, contra lui FC Argeș, joia trecută. Deplasările nu prea le convin ”găzarilor”, aceștia fiind întrecuți de un alt club istoric, ”U” Cluj, cu 2-3, în runda precedentă.

Leo Grozavu, care a antrenat-o pe Luceafărul în sezonul 2011-12, trebuie să învingă pentru a nu-și compromite definitiv destinul pe banca prahovenilor: *”Nu mi-e teamă că-mi voi pierde scaunul. De fiecare dată când se pierde un meci, se pune problema dacă antrenorul e demis”, și-a păstrat Grozavu calmul după eșecul cu Argeș.

Potrivit presei, care anunță demiterea ca iminentă, Grozavu va fi înlocuit cât de curând cu Edi Iordănescu sau Marius Măldărășanu.

ACASĂ, (APROAPE) FĂRĂ GREȘEALĂ
Petrolul a adunat 19 puncte după zece runde, fiind la două puncte de baraj, în vreme ce Luceafărul este pe poziția a 15-a, prima de deasupra liniei retrogradării, cu nouă puncte.

Ploieștenii sunt o veritabilă forță pe propriul teren. Au acumulat patru victorii şi un egal acasă, acolo unde au încasat un singur gol, în faţa Pandurilor.

În ultimul joc acasă, Petrolul a învins-o categoric pe Aerostar Bacău cu 5-0.

BIHORENII, DISCREȚI ÎN DEPLASARE
În clasamentul deplasărilor, cei de la Luceafărul stau catastrofal. Sunt pe locul 19, cu un singur punct smuls „afară” până acum, după un 0-0 la ASU Politehnica. Bihorenii au marcat un singur gol extern, într-un 1-3 cu Aerostar Bacău!

Atenție, însă. Luceafărul a complicat situația în vârful tabelei, încurcându-le în ultimele două meciuri de-acasă pe primele două clasate: 1-0 cu Clinceni și 1-1 cu Snagov.

Cele două echipe se întâlnesc în premieră într-un meci oficial.

Pronostic : sub 2.5 goluri – cotă 1.45

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentAcademica Clinceni – Pandurii Târgu Jiu , marți 9 octombrie 2018
Articolul următorKometa Brno – Zug , miercuri 10 octombrie 2018
Strategia mea este simpla. Combin doar munca grea si toate informatiile necesare pentru a face pronosticuri de calitate. In alegerea predictiilor folosesc statistici, clasamente live, lista cu jucatori accidentati si alti factori precum si experienta mea in pariuri. Motivarea este in special un factor important in alegerea ponturilor. Deci in fiecare predictie ma gandesc la motivatie si daca vad ca am destula motivatie in alegerea unui meci, atunci plasez pariurile. Alti factori importanti in alegerea pariurilor sunt stirile recente despre echipe. Verific tot timpul aceste stiri inainte sa pun un pariu si daca cateodata unii din cei mai importanti jucatori lipsesc atunci sar peste meciul respectiv. Toate aceste detalii pot aduce un profit frumos pe o perioada lunga. Tine minte ca pariurilor nu sunt un sprint, pariurile sunt un marathon.

Lasă un răspuns