DISTRIBUIȚI

Petrolul Ploiești a fost una dintre echipele cu cele mai multe convulsii interne în acest sezon de Liga 2. „Lupii” galbeni au ajuns la trei antrenori în 21 de etape: după mătrășirea lui Leo Grozavu, a urmat contestarea legendei Octavian Grigore, cel care a reușit să mențină echipa pe locurile promovabile.

Acum, un alt „interimar”, Mugurel Cornățeanu, este cel care se ocupă de destinele tehnice până când patronatul va decide numirea unui alt antrenor.

Fostul secund a debutat cu un rezultat bun, 1-0 la Sportul Snagov, iar duminică, 9 decembrie, de la ora 12:00, are misiunea de a asigura o victorie contra modestei CS Balotești. Petrolul este pe locul 4, cu 42 de puncte iar un triumf ar putea să o ducă, prin conjunctura fericită a rezultatelor, pe podium. Oaspeții sunt pe un loc retrogradabil, 18, cu 19 puncte.

REVINE GOLGHETERUL ECHIPEI

Ultimele jocuri de pe „Ilie Oană” au fost agitate: 2-2 cu UTA, după eliminarea în prima parte a stoperului Antoche, doar 1-0 cu Ripensia, după ce în partea secundă gazdele au jucat cu un om în plus, 2-1 cu Farul, după un penalty ușor primit și 0-0 cu Mioveni.

Vestea bună pentru Petrolul e că a revenit, după suspendare, golgheterul Arnăutu (7 goluri stagionale). Și stoperul Chindriș reapare, acesta lipsind și el în runda trecută din cauza cumulului de avertismente.

Petrolul nu a pierdut niciun meci acasă în acest sezon, acest șir invincibil fiind reușit doar de Universitatea Cluj și FC Argeș.

NEINSPIRAȚI ÎN DEPLASARE

Baloteștiul are doar patru puncte scoase în deplasare, numai cinci goluri izbutind ilfovenii să marcheze „afară”. Niciun gol nu a marcat Baloteștiul în ultimele trei deplasări din Liga 2.

Altfel, ilfovenii vin după o victorie neverosimilă, 4-0 acasă cu FC Argeș, ”roș-albaștrii” punctând de două ori în ultimele minute, deși din minutul 70 au jucat cu un om mai puțin, după eliminarea fundașului Dedu.

În tur, Petrolul a câștigat lejer, cu 3-0.

Pronostic : peste 2,5 goluri – cotă 1,52

Lasă un răspuns