DISTRIBUIȚI

Vestitul șoc provocat de schimbarea antrenorului a funcționat în cazul Petrolului. După mai multe săptămâni de conflicte între galerie și corpul tehnic, la două zile înaintea ultimului meci, Leo Grozavu a fost schimbat cu Octavian Grigore, iar rezultatele s-au văzut. Petrolul a câștigat cu 2-1 pe terenul incomodei Daco-Getica, ambele goluri fiind reușite de Arnăutu, atacantul fiind reprimit după ce tocmai Grozavu îl îndepărtase din lot.

Deocamdată, prahovenii nu au concretizat vreo negociere pentru un alt tehnician , președintele Cristi Vlad afirmând: ”Nu este exclusă varianta ca Octavian Grigore să rămână în funcție până-n iarnă!”

PUTERNICI PE „OZN ARENA”
Înaintea etapei a 14-a din Liga 2, Petrolul era pe locul 5, cu 26 de puncte, în timp ce Farul stătea chiar deasupra liniei retrogradării, pe poziția a 15-a, cu 13 puncte. Cele două echipe se întâlnesc în epilogul rundei, luni, 29 octombrie, de la ora 18:00.

Petrolul se simte perfect în fața propriilor fani, acolo unde, în această stagiune, nu au pierdut niciun meci. Ploieștenii și-au trecut în cont cinci victorii și două remize, ultima fiind cea cu Mioveni (0-0).

Pe stadionul ”Ilie Oană”, golaverajul din acest sezon este impecabil: 17-3. În lot, ploieștenii îi așteaptă pe Țigănașu și Ștefănescu, accidentați în runda trecută, dar Ghinga și Tamuz încă sunt nerefăcuți.

DOBROGENII, UN SINGUR PUNCT „AFARĂ”
În clasamentul deplasărilor, Farul stă cel mai prost din Liga 2, alături de Luceafărul Oradea, reușind un singur punct extern: 2-2 la Aerostar Bacău. Dobrogenii au primit nu mai puțin de 18 goluri în cele șase meciuri disputate pe terenuri străine.

Altfel, Farul începe să se stabilizeze odată cu preluarea clubului de către Ciprian Marica. Elevii lui Petre Grigoraș au învins acasă, în runda anterioară, cu 3-1 pe FC Argeș, una dintre cele mai redutabile echipe din eșalonul secund.

Pronostic : peste 2,5 goluri – cotă 1.57

Lasă un răspuns